Индивидуално обслужване
0700 80 006

Първият шоурум на Мега Електроникс отвори врати в град София

Публикувано на 30/04/2019

Заповядайте в новооткритият ни магазин, който се намира в ж.к. Младост 2,  бл. 261Е, където ще се запознаете с пълна гама на водещия производител DAIKIN.

В отговор на засиления интерес и повишеното търсене към продуктите с марката DAIKIN, Мега Електроникс като официален вносител за България открива, шоурум където можете да се запознаете с оптимизираните продукти и съвременните технологии с тази марка. Те са произведени по съвременни и иновативни технологии, съчетавайки в себе си високо качество и надеждност, уникален дизайн и изискан стил. Осигурете си комфорт във Вашия дом както през преходния сезон и мразовитите зимни дни, така и през горещите летни дни.

Тук ще получите пълна консултация, свързана с климатичната и отоплителна техника. С гордост ще Ви представим най-новите решения, за перфектен климат. Те работят с хладилен агент R32, който се отличава с висока енергийна ефективност и е щадящ за околната среда. Сред тях са сериите Sensira ,Perfera, Stylish,Comfora, Nexura, Emura и Ururu Sarara. Новото творение Daikin Stylish, спечелило наградата Good Award, за иновативния си външен вид, използва Flash Streamer, предлага най-висока ефективност в дизайнерския сегмент до А+++, за отопление и охлаждане. Революционната серия Ururu Sarara, може да охлажда, отоплява, пречиства, вентилира, овлажнява и изсушава въздуха. Daikin е единствения производител на решения за ОВК и замразяване, също така предлага различни решения за охлаждане и отопление за всички приложения.

Фирмата ни е доказана в бранша, като с течение на годините името ни се превърна в синоним на качествено и бързо обслужване, на коректни партньорства и изгодни цени за клиентите. Ние държим на изградените с нашите потребители трайни партньорски отношения и се стремим към задоволяване на всички интереси, които припокриват модерния и динамичен пазар в България. В работата си на първо място поставяме клиента, като приоритет за нас е ефективното изпълнение на възложените ни задачи.

Екипът ни е изграден от млади, компетентни специалисти с иновативно мислене и опит в сферата на климатичната техника. При нас може да се доверите изцяло при избора и покупката на климатик от всякакъв тип (високо-стенен, подов, колонен, канален, касетъчен), като може да ползвате пълният пакет допълнителни услуги, които фирмата предлага във всички наши офиси в страната – доставка, монтаж, гаранционно и извънгаранционно обслужване за вашия климатик. При нас може да получите отговори на всякакви технически въпроси, свързани с климатичната и отоплителна техника, както и относно определени модели на водещите производители, отзиви и професионално мнение.

Тук може да Ви консултираме, и да съдействаме при покупка на лизингов принцип, като Ви изготвим план, подходящ за Вас, чрез предлаганите продукти от партньорите ни – „ТИ БИ АЙ Банк”, „БНП Париба Лични Финанси” или „Уникредит Кънсюмър Файненсинг”, с чиито условия Вие ще получите максимално улеснение и преференции при кредитирането на продукта.

Ще се радваме, ако потърсите връзка със служителите в нашите филиали

други публикации

Call Now Button