Индивидуално обслужване
0700 80 006

София – Централен Офис

Административно управление

Шоурум

Складова база


„Мега Електроникс – АП“ ООД е една от водещите фирми на българският пазар за климатични системи. Екипът ни е изграден от млади, компетентни специалисти с иновативно мислене и опит в сферата на климатичната и отоплителната техника. На нас може да се доверите изцяло при избора на подходящо решение за вашите нужди от климатизация, отопление, топла вода и пречистване на въздуха. Разполагаме с високо квалифицирани и сертифицирани техници с натрупан във времето опит в дейността от над 10 години, които могат да изградят съответно проектираната инсталация, спрямо техническите и вашите изисквания.

Всички материали и консумативи, които влагаме са придружени със сертификат за качество и декларации за съответствие.

Ние осигуряваме пълен пакет от допълнителни услуги към предлаганата от нас техника и оборудване във всички наши офиси в страната – доставка, монтаж, гаранционно и извънгаранционно обслужване.

font mega electronics
Контакти
Адрес: гр. София, ул. ”Околовръстен път № 487”
Работно време
Понеделник-Петък: 09:00- 17:00 часа
Събота: 10:00-14:00 Часа
Неделя: почивен ден
Запитвания
Email: assistant@megaelectronics.bg
Тел.: 0700 80 006
Моб. тел.: 0893 645 726
Сервизно обслужване
Email: service@megaelectronics.bg
Email: warrantyclaim@megaelectronics.bg
моб. тел.: 0893 013 241

ШОУРУМ

mega 4

Заповядайте в най-новият ни шоурум, който се намира на ул. Околовръстен път № 487, където ще се запознаете с пълна гама продукти на водещите производители DAIKIN, VIESSMANN, IMMERGAS.

В отговор на засиленият интерес и повишеното търсене към продуктите с марката DAIKIN  „Мега Електроникс – АП“ ООД, като официален вносител за България открива шоурум, където може да се запознаете с тях. Те са произведени по съвременни и иновативни технологии, съчетавайки в себе си високо качество и надеждност, уникален дизайн и изискан стил. .

Тук може също така да получите пълна информация и за продуктите, предлагани от VIESSMANN и IMMERGAS – широка гама газови котли, термопомпени системи и др.

Осигурете си желаният комфорт във Вашия дом, както през преходният сезон и мразовитите зимни дни, така и през горещите летни дни!

СЕРВИЗ

  • Сертификат за работа с фреони
  • Сертификат за цветно заваряване
  • Сертификат за термопомпени сисеми Therma V от LG
  • Сертификат за сервизна дейност от Panasonic
  • Сертификат за работа под високо напрежение
  • Сертификат от браншова камера

„МЕГА ЕЛЕКТРОНИКС – АП“ ООД разполага с няколко монтажни и сервизни групи, всяка от които с по двама души. Всички служители са квалифицирани и с дългогодишен опит в сферата на климатизацията.
Ние извършваме както гаранционно, така и извънгаранционно обслужване на климатични и термопомпени системи на водещите  производители – Daikin, Viessmann, Fujitsu General, Mitsubishi Heavy, Panasonic, Toshiba, LG, Gree, Samsung, Inventor и други.

В извършваните от „Мега Електроникс – АП“ ООД услуги,  ние залагаме на професионални реакции и се стремим се към изпълнение в кратки срокове и при изгодни условия за клиентите. Екипът ни държи на  коректните взаимоотношения и се отнася сериозно и отговорно към поетите ангажименти.

Нашата дейност е с гарантирано качество и надеждност.

Повече информация за предлаганите от нас стоки и услуги, а именно:

    Прочел съм и съм съгласен с ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

    Call Now Button