Индивидуално обслужване
0700 80 006

Климатици Пловдив

Новият ни магазин в Пловдив се намира на бул. ”Освобождение” 159 в сградата на Томов Плаза. Предлаганите марки климатични системи при нас са: Viessmann,Fujitsu General, Daikin, Mitsubishi Heavy, Panasonic, Toshiba, LG, Gree, Samsung, Nippon, Inventor и други.

Ние поемаме гаранцията на марките климатични системи, като освен това извършваме и извънгаранционно обслужване. На място в магазина може да разгледате повечето модели на най-популярните марки, като подробно ще бъдете запознати с техните параметри и екстрите, с които разполагат.

Контакти
Адрес: гр. Пловдив, бул. „Освобождение” 159
тел.: 0 700 80 006
моб. тел.: 0893 618 986 , 0893 618 981
Email: office_plovdiv@megaelectronics.bg
Работно време
понеделник-петък: 09:00-18:00 часа
събота: 10:00-14:00 часа
неделя: почивен ден

Предлагаме както стенни климатици, така и подови, таванно-подови, касетъчни, канални, колонни и др. Поддържаме техника на склад, като при заявка на големи количества доставката е бърза и безплатна. Екипите ни за град Пловдив са съставени от опитни специалисти, които извършват компетентни консултации при избора на всякакъв вид климатична техника.

Заповядайте при нас, за да бъдете запознати с най-новите модели климатични системи и най-изгодните оферти за качествена климатизация. Има възможност за закупуването на техника на лизинг, като кандидатстването става на място в магазина, само срещу лична карта. Наши кредитни партньори са "БАНКА ДСК", "tbi bank", "ПБ ЛИЧНИ ФИНАНСИ BY POSTBANK" и "УНИKРЕДИТ КЪНСЮМЪР ФАЙНЕНСИНГ".

Служителите ни предлагат всички видове услуги, свързани с климатизацията, като доставка, монтаж, сервизно облужване и гаранция. Предлагаме и абонаментна поддръжка на климатици и съоръжения на фирми, ведомства и домакинства в градовете: Пловдив, Асеновград, Чепеларе, Смолян, Първомай, Карлово, Пампорово и околията им. Сервизните групи за Пловдив са 2, като служителите в тях са отговорни и опитни хора, с модерен подход и внимателно отношение към клиентите.

През годините, в които сме работили с нашите клиенти, винаги сме се стремили към изгодни условия и качествена техника, като комплексното ни обслужване ни е носило нови и нови доволни потребители, които и до днес ни се доверяват при избора на фирма за климатизация.

В магазина ни изготвяме и изпълняваме проекти за VRV, VRF и вентилационни системи. Работим както с крайни клиенти, така и с едрови партньори, за които изготвяме преференциални цени и фиксирани търговски отстъпки. Екипите ни държат на качественото изпълнение на дейностите и на коректното партньорство.

plovdiv 2

Ако се колебаете какъв точно модел климатична система да изберете, елате при нас в Пловдив, ще бъдете насочени към най-подходящата за Вас и Вашите нужди климатична техника, която ще получите на изключително изгодна цена!

    Прочел съм и съм съгласен с ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

    Call Now Button