Индивидуално обслужване
0700 80 006

Smarthome автоматизация

bticino logo megael 300x83 1

Smart home е жилищна автоматизация с висока технология и лесно управление, чрез която се оптимизират разходите за електроенергия, и която носи удоволствие и удобство. Това е един нов и модерен начин, чрез който може да се наслаждавате на дома си, и който Ви носи комфорт, сигурност, енергийна ефективност и може да се управлява с дистанционно управление, чрез сензорен дисплей, обикновен ключ или смартфон и таблет.

10 години BTICINO прави иновации, за които има около 11 милиона продадени механизми, и подобри комфорта, сигурността, мултимедията, функциите и енергийната ефективност, които доведоха до настроение и красота в дома.

Част от технологиите, които автоматизациятапредлага за вашия комфорт са:

  • Контрол на осветлението – включване на едно или всички осветителни тела в дома с един ключ.
  • Контрол на отоплителната и охладителна инсталация и климатизация, както и подово отопление.
  • Цялостна автоматизация – дърпане на пердета, вдигане на щори, включване и изключване на контакти, ел. прозорци, контролиране на температура и други, без никакви усилия.
  • Озвучителна система и осветление по зададени сценарии: събуждане, напускане на дома, гледане на ТВ, релакс, влизане в дома и др., само с едно натискане.
  • Управление с гласови асистенти.
  • Видеодомофон, който се свързва със смартфон и чрез него може да се провеждат разговори, да се виждат снимки или кратки записи, дори и да не сте в дома си.
smart home megael 300x222 2

Технологията на автоматизацията осигурява Вашата сигурност при влизане с взлом, спиране на тока, теч на газ и др. Smart home автоматизацията позволява чрез отдалечен контрол чрез интернет да контролирате всички жилищни функции. Интеграция с гласови асистенти Amazon Alexa и Apple Siri, помагат да управлявате осветлението в дома си само чрез гласови команди.

С  помощта на GPS, автоматизацията засича човек когато е на определено разстояние от дома и сама се включва и изключва. Голямо предимство на Bticino е, че ключовете и контактите са изключително красиви и разнообразни и това ги прави подходящи дори за най-изтънчения интериор. Предлагаме продукти от всякакви материали: пластмаса, кожа, гланц, дърво и др. Гаранцията на им е 2 години, колкото е и гаранцията на автоматизацията.

Сериите, с които се изгражда автоматизация:

Всички уреди, които искате да управлявате чрез автоматизация се свързват с помощта на кабели за автоматизация, които се свързват към таблото. Може да създавате сценарий за всяка стая от дома Ви и пускането на даден сценарий се задейства само с едно натискане на дисплея.

Създайте настроение и уют без никакви усилия с помощта на Smart home автоматизацията. Това е най-лесният, нов, удобен и модерен начин да подобрите живота си у дома.

megael logo bticino 300x74 2

Разгледайте каталозите за Smart home автоматизация, и при интерес наравете запитване!

Call Now Button