Начало/За нас

Фирма МЕГА ЕЛЕКТРОНИКС – АП ООД е създадена през 2008 година като пое всички гаранционни и извънгаранционни уреди инсталирани от фирма ХД Клима Груп ЕООД и за кратко време успя да се наложи на динамичния пазар за такъв вид техника. Служителите ни притежават дългогодишен опит, професионализъм и коректност в областта на климатичните и вентилационни инсталации. Това означава оптимални решения за всяко място и винаги интелигентно решение, качествен монтаж, поддръжка (гаранционен и извънгаранционен сервиз) и профилактика.

Защо ние?

В София и страната съществуват много фирми за продажба, монтаж и сервиз на климатични и вентилационни инсталации.
С избора на нашата фирма, Вие получавате сигурност, качество и професионално отношение във всичките ни офиси в страната.

Фирмата разполага с екип, изграден от специалисти, притежаващи дългогодишен опит и иновативно мислене, породени от многобройните реализирани поръчки и проекти. Всички продукти, предлагани от нас са изпитани на пазара и са с гарантиран произход. Широкият ни продуктов каталог е гаранция за това, че можем да задоволим и най-претенциозния клиент.

Ние винаги се стремим да предлагаме най-добро качество на най-добри цени!

Дейността на фирмата обхваща

  • Продажба

  • Доставка
  • Монтаж

  • Дистрибуция

  • Гаранционен и Извънгаранционен Сервиз на инсталациите с оригинални резервни части
  • Изграждане на Централна климатизация с VRF системи на обществени, административни и промишлени сгради
  • Професионални решения за климатизация на офиси, магазини, ресторанти и жилищни помещения

  • Изграждане на вентилационни системи

МЕГА ЕЛЕКТРОНИКС затваря кръга от услуги: технически решения – извънгаранционeн сервиз, с което гарантира максимално дълъг период за експлоатация на съоръженията.

КАЧЕСТВО, НАДЕЖДНОСТ, ЦЕНА са акцентите във всички дейности на компанията. В цялостната си дейност МЕГА ЕЛЕКТРОНИКС се стреми към разширяване обхвата и качеството на предлаганите стоки и услуги чрез професионализъм, опит и европейски работни стандарти.

МЕГА ЕЛЕКТРОНИКС предлага голям избор от климатици и сплит системи от: многофункционални канални климатици, икономични подови климатици, подово – таванни климатици, както и стенни многоблокови мултисплит системи, многозонални климатични системи – VRV и VRF, системи чилър, фанкойл и накрая централни системи за вентилация и климатизация на въздуха.

МЕГА ЕЛЕКТРОНИКС предлага широка гама от модели на битови и промишлени климатици на водещите производители Gree, Panasonic, Daikin, Mitsubishi Heavy, Mitsubishi Electric, LG, Toshiba, General Fujitsu и др. Също така предлагаме и техника на марките Hitachi, Osaka, Haier и Midea. От нашия сайт може да закупите както климатична техника, така и камини, бойлери, вентилатори, конвектори и резервни части, а нашите технически специалисти са винаги на разположение, за да Ви помогнат с избора и монтажа на всички видове техника, който предлагаме.

Предлагаме всички видове климатични системи, включително и канални климатици на водещи марки. Работим с климатици за всякакъв вид помещения – с различна сложност и обем. Това могат да бъдат промишлени цехове, магазини, ресторанти, сървърни помещения, търговски и изложбени павилиони, офиси, частни вили, жилища и др.

Ремонт и сервиз на климатици

Специалистите от нашата компания извършват ремонт и обслужване, в собствения ни сервизен център намиращ се в гр.София, на ул. „Владайска река“, номер 8, на всички видове техника, която продаваме. В центъра обслужваме сплит системи и битови климатици от всички марки, както и VRF системи Daikin и термопомпени системи Altherma. Освен това, специалистите от нашата компания извършват пълнене и допълване с фреон на всякакви климатични агрегати, като сме едни от малкото, притежаващи международен сертификат за работа с флуорни и парникови газове, като правят и промивка, и почистване на съответните вентилационни канали и филтри. Професионалистите на МЕГА ЕЛЕКТРОНИКС извършват ремонт на чилъри и фанкойли от корпусен и безкорпусен тип.