Индивидуално обслужване
0700 80 006

За нас

Фирма "МЕГА ЕЛЕКТРОНИКС – АП ООД" е създадена  през 2010 година в резултат от сливането на две дружества с търговска дейност, активни на пазара от 2004г. в сферата на климатичните и  вентилационните инсталации.

Ние предлагаме широка гама от професионални услуги в сферата на отоплението, вентилацията, климатизацията и изграждането на газови инсталации.

Фирмата разполага с  екип, изграден от сертифицирани специалисти с дългогодишен опит, иновативно мислене и професионализъм в областта на климатичните и вентилационни инсталации, отоплението и изграждането на газови инсталации, монтаж на газови уреди, системи за подово отопление - от тяхното проектиране и реализиране - до тяхната гаранционна и извънгаранционна поддръжка.

Дългогодишният ни опит в дейността, базиран на многобройните ни клиенти и реализираните проекти са доказателство за отговорната ни работа и желанието за развитие, за което допринасят и нашите партньори. Това ни позволява да изграждаме всякакъв тип системи за отопление, климатизация , вентилация, въздухо-пречистване и контрол на въздушният обем в жилищни и обществени сгради, прецизна климатизация на големи сървърни блокове, както за битови нужди – жилищни сгради и къщи, така и административни сгради и ведомства, бизнес сгради с офис помещения, сгради за обществени нужди – детски градини, училища и болници.

Нашият колектив може да предложи оптимални индивидуални решения и инженеринг за всеки обект сам по себе си, а стремежът ни е те да са оптимални и ефективни, спрямо нуждите на клиентите и партньорите ни.

В течение на времето ние постоянно се развиваме и усъвършенстваме.

"МЕГА ЕЛЕКТРОНИКС – АП ООД" е официален представител на световно известната японска компания за производство на климатична  и отоплителна техника – Daikin.

Към момента имаме изградена търговска и сервизна мрежа в цялата страна – София, Пловдив, Бургас, Варна, Плевен, Видин, Велико Търново, Петрич, Дупница, Сливен и Враца. както и изградени многобройни партньорски отношения с фирми, монтиращи и сервизиращи климатична, газ и отоплителна техника, закупена от нас.

Защо ние?

В София и страната съществуват много фирми за продажба, монтаж и сервиз на климатични и вентилационни инсталации, изграждане и монтаж на газови уреди и връзки, системи за подово отопление .

С избора на "МЕГА ЕЛЕКТРОНИКС – АП ООД", Вие получавате сигурност, качество и професионално отношение във всичките ни офиси в страната.

Ние разполагаме с високо кфалифицирани кадри - специалисти и инженери, с дългогодишен опит и иновативно мислене, породени от многобройните реализирани поръчки и проекти. Те коментират всеки подаден проект от инвеститора и се стараят да дадат на нашите клиенти всички възможни опции за изграждането на системата, за да могат да вземат най-правилното решение.

Нашият стремеж е винаги да осигуряваме най-доброто качество и оптимални решения на най-добри цени!Всички артикули, предлагани от нас са изпитани на пазара и са с гарантиран произход. А широкият ни продуктов каталог е гаранция за това, че можем да задоволим и най-претенциозният клиент.

КАКВО ви предлагаме?

"МЕГА ЕЛЕКТРОНИКС – АП ООД"  предоставя голям избор от климатици и сплит системи от: многофункционални канални климатици, икономични подови климатици, подово – таванни климатици, както и стенни многоблокови мултисплит системи, многозонални климатични системи – VRV и VRF, системи чилър, централни системи за вентилация и климатизация на въздуха на водещите производители Daikin, Viessmann, Gree, General Fujitsu, Panasonic, Mitsubishi Heavy, LG, Toshiba и др.

Фирмата ни  е специализирана и в изграждането и монтажът на газови уреди и газови инсталации, като имаме множество реализирани проекти на жилищни и индустриални сгради - от изграждането на газовата инсталация, до монтажът на газовите уреди – котли, печки, конвектори и др..  Водещи производители в тази област са Daikin, Immergas, Viessmann и Bosch. Ние сме оторизиран партньор на всички газ разпределителни дружества в страната.

"МЕГА ЕЛЕКТРОНИКС – АП ООД" може да осъществи изграждането на системи за отопление от всякакъв тип. Опитът ни в дейността позволява тяхната реализация както за битови нужди (в жилищни сгради и къщи), така и в административни и бизнес сгради, училища, болници, детски градини и др. При изпълнението на този тип системи не можем и не правим компромис с качеството на материалите, придружени с необходимата документация, осигуряваща тяхното качество. Продуктите, които предлагаме са на доказани производители в областта на отоплението като: Oventrop, Rehau, Icma, Eurotherm, Aquatherm, Willo, Halm, Globus и др.

Ние изпълняваме вентилационни системи с широко приложение – жилищни и административни вентилации, както и вентилациони системи за заведения съобразени с всички изисквания на РИОСВ, нормативни и законови норми и актове. Нашият опит и кадрови ресурс ни позволява до момента да реализираме множество проекти за изграждане на вентилационни системи на жилищни сгради, комплекси от жилищни сгради, офис сгради, държавни ведомства и учреждения, както и много самостоятелни обекти, заведения, на които по нормативна уредба е задължително изграждането на вентилационна система. Изграждането на вентилационни системи е процес,в който участват паралелно екип от специалисти и технически лица, както от страна на изпълнителят, така и от страна на инвеститора. Производители в областта на вентилационните системи са Danvex и Utek.

"МЕГА ЕЛЕКТРОНИКС – АП ООД"  затваря кръга от услуги: технически решения – извънгаранционeн сервиз, с което гарантира максимално дълъг период за експлоатация на съоръженията.

КАЧЕСТВО, НАДЕЖДНОСТ, ЦЕНА са акцентите във всички дейности на компанията. В цялостната си дейност ние се стремим към разширяване обхвата и качеството на предлаганите стоки и услуги чрез професионализъм, опит и европейски работни стандарти.

Call Now Button