Индивидуално обслужване
0700 80 006

За нас

Фирма МЕГА ЕЛЕКТРОНИКС – АП ООД е създадена  през 2010 година в резултат от сливането на две дружества с търговска дейност активни на пазара от 2004г.в сферата на климатичните и  вентилационните инсталации. Днес фирмата предлага широка гама от професионални услуги в сферата на отоплението, вентилацията и климатизацията и изграждането на газови инсталации.

Фирмата разполага с  екип, изграден от сертифицирани специалисти с дългогодишен опит и иновативно мислене и професионализъм в областта на климатичните и вентилационни инсталации, отоплението и изграждането на газови инсталации и монтаж на газови уреди, системи за подово отопление, качествен монтаж, поддръжка (гаранционен и извънгаранционен сервиз) и профилактика изграден от многобройните реализирани проекти.

Дългогодишният ни опит в дейността позволява да изграждаме всякакъв тип системи за отопление, климатизация , вентилация, въздухо-пречистване и контрол на въздушният обем в жилищни и обществени сгради, прецизна климатизация на големи сървърни блокове, както за битови нужди – жилищни сгради и къщи, така и административни сгради и ведомства, бизнес сгради с офис помещения, сгради за обществени нужди – детски градини, училища и болници.

Ние даваме оптимални индивидуални решения и инженеринг за всеки обект сам по себе си и се стремим да постигнем и предоставим на клиентите ни оптимални ефективни и иновативни решения за нуждите на клиентите и партньорите ни. Фирмата е официален представител на световно известната японска компания за производство на климатична  и отоплителна техника – Daikin.

За кратък период, фирмата успява да се разраства. Към момента Мегаелектроникс  има изградена търговска и сервизна мрежа в цялата страна – София, Пловдив, Бургас, Варна, Плевен, Пазарджик, Видин, Велико Търново, Петрич, Дупница, Благоевград, Сливен, Враца, Търговище, както и изградени многобройни партньорски отношения с партньори, монтиращи и сервизиращи климатична, газ и отоплителна техника, закупена от нас.

Дългогодишният ни опит в бранша, многобройните клиенти и реализираните проекти са доказателство за отговорната ни работа и желанието за развитие, за което допринасят и нашите партньори.

Защо ние?

В София и страната съществуват много фирми за продажба, монтаж и сервиз на климатичните и вентилационни инсталации, изграждане и монтаж на газови уреди и връзки, системи за подово отопление .

С избора на нашата фирма, Вие получавате сигурност, качество и професионално отношение във всичките ни офиси в страната.

Фирмата разполага с екип, изграден от специалисти, инженери притежаващи дългогодишен опит и иновативно мислене, породени от многобройните реализирани поръчки и проекти. Всички продукти, предлагани от нас са изпитани на пазара и са с гарантиран произход. Широкият ни продуктов каталог е гаранция за това, че можем да задоволим и най-претенциозния клиент.

Ние винаги се стремим да предлагаме най-добро качество при предоставени най-добри условия!

Ние ви предлагаме:

МЕГА ЕЛЕКТРОНИКС предлага голям избор от климатици и сплит системи от: многофункционални канални климатици, икономични подови климатици, подово – таванни климатици, както и стенни многоблокови мултисплит системи, многозонални климатични системи – VRV и VRF, системи чилър, централни системи за вентилация и климатизация на въздуха на водещите производители Daikin, Gree, Panasonic, Mitsubishi Heavy, Mitsubishi Electric, LG, Toshiba, General Fujitsu и др

МЕГА ЕЛЕКТРОНИКС  е специализирана в изграждането и монтаж на газови уреди и газови инсталации. Имаме множество реализирани проекти на жилищни и индустриални сгради, на които сме изградили както газовата инсталация, така и монтаж на газовите уреди – котли, печки.  Водещи производители в тази област са Daikin, Immergas, Viessmann и Bosch. Ние сме оторизиран партньор на всички газ разпределителни дружества в страната.

МЕГА ЕЛЕКТРОНИКС  е специализирана в изграждането на системи за отопление от всякакъв тип. Опитът ни в дейността позволява да изграждаме системи за отопление както за битови нужди (в жилищни сгради и къщи), така и в административни и бизнес сгради, училища, болници, детски градини и др. При изпълнението на този тип системи не можем и не правил компромис с качеството на материалите, придружени с необходимата документация, осигуряваща тяхното качество. Продуктите, които предлагаме са на доказани производители в областта на отоплението като: Oventrop, Rehau, Icma, Eurotherm, Aquatherm, Willo, Halm и Globus

МЕГА ЕЛЕКТРОНИКС  е и специализиранa в изпълнението на вентилационни системи с широко приложение – жилищни и административни вентилации, както и вентилациони системи за заведения съобразени с всички изисквания на РИОСВ, нормативни и законови норми и актове. Нашият опит и кадрови ресурс ни позволява до момента да реализираме множество проекти за изграждане на вентилационни системи на жилищни сгради, комплекси от жилищни сгради, офис сгради, държавни ведомства и учреждения, както и много самостоятелни обекти, заведения, на които по нормативна уредба е задължително изграждането на вентилационна система. Изграждането на вентилационни системи е процес,в който участват паралелно екип от специалисти и технически лица, както от страна на изпълнителят, така и от страна на инвеститора. Производители в областта на вентилационните системи са Danvex, Utex.

Екипът ни от инженери коментира всеки подаден проект от инвеститора и се стараем да дадем на нашите клиенти всички възможни опции за изграждането на системата, за да могат те да вземат най-правилното решение. Ние винаги се стремим да предлагаме най-добро качество и оптимални решения на най-добри цени!

МЕГА ЕЛЕКТРОНИКС затваря кръга от услуги: технически решения – извънгаранционeн сервиз, с което гарантира максимално дълъг период за експлоатация на съоръженията.

КАЧЕСТВО, НАДЕЖДНОСТ, ЦЕНА са акцентите във всички дейности на компанията. В цялостната си дейност МЕГА ЕЛЕКТРОНИКС се стреми към разширяване обхвата и качеството на предлаганите стоки и услуги чрез професионализъм, опит и европейски работни стандарти.

Call Now Button