Индивидуално обслужване
0700 80 006

ОВК решения с висок клас и ефективност от Мега Електроникс

Публикувано на 28/09/2023

Мега Електроникс е утвърдена компания в България, предоставяща широк спектър от професионални услуги в областта на климатизацията, отоплението, вентилацията и газовите инсталации.

С фокус върху качеството и устойчивостта, Мега Електроникс разполага с екип от висококвалифицирани специалисти, готови да предложат индивидуални и иновативни решения. Техните години опит и експертиза гарантират на клиентите на фирмата най-доброто в областта на областта на климатизацията, отоплението, вентилацията и газовите инсталации.

Компанията предлага разнообразни услуги, включително инсталации за отопление, охлаждане и вентилация на всички видове сгради. Техните решения се използват успешно в административни сгради, хотели, търговски обекти, промишлени и складови помещения. Резултатите от използването на техния продуктов портфейл са висока ефективност, оптимизация на енергийните разходи и минимални експлоатационни разходи.

Мега Електроникс притежава всички необходими сертификати и лицензи за монтаж, ремонт и поддръжка на климатични и газови системи. Фирмата спазва стандартите ISO 45001:2018, 9001:2015 и 14001:2015, гарантирайки на клиентите си безопасни и качествени услуги.

Активно ангажирани с инициативи за опазване на околната среда и подпомагане на устойчивото развитие, Мега Електроникс участва в програми, насочени към екологично съзнание и ефективно използване на енергията, като си партнира с няколко от общините в България. Компанията разполага с магазини и представителства в градовете София, Пловдив, Дупница, Бургас, Плевен, Велико Търново, Русе, Петрич, Видин, Враца, Сливен и Ловеч. Всички актуални предложения и уреди с висок клас на енергийна ефективност могат да бъдат намерени и на официалния ни уебсайт.

Мега Електроникс е част от официалните представители на климатична техника Daikin със статус Home Comfort Expert – Premium Partner. Компанията е есклузивен представител за България на климатична техника Viessmann Vitoclima, част от продуктовото портфолио на немският лидер в отоплителната и климатична техника Viessmann.

Мега Електроникс е официален представител за България на Aironn – противопожарни, противодимни вентилатори и взривозащитени вентилатори Aironn  и Pitsan, вентилационно оборудване на Utek, професионалната овлажнителна и влагоуловителна техника от най висок клас Danvex, системите за подово отопление Cetin, колектори  за радиаторно отопление и тръбна арматура Klepsan и пелетни котли и камини Emtas.

Продуктовата гама на компанията обхваща инверторни и хиперинверторни климатици, термопомпи, VRV/VRF системи за централна климатизация на големи сгради, вентилаторни конвектори, рекуператори, влаголовители, въздушни завеси, газови котли и соларни системи за бита.

Ще се радваме, ако потърсите връзка със служителите в нашите филиали

други публикации

Call Now Button