Намери топлината

Интелигентни системи за отопление на къщи

Подово отопление

Най-често изграждаме водно подово отопление, което е ниско температурно и е подходящо за всякакъв тип топло източник.

Този тип отопление набира особена популярност при ново изграждащи се обекти от висок енергиен клас, защото КПД –то му е изключително високо.

Повече

Отопление и охлаждане

Мега Елекроникс е специализирана в изграждането на отоплителни и климатични инсталации от всякакъв тип. Нашите високо квалифицирани и сертифицирани техници с натрупаният опит в дейността от над 10 години, могат да изградят вашият проект в част отопление и климатизация по ваши изисквания, независимо, колко високи са те.

Повече

Соларни системи

Все по-често в света се говори за икономия на енергия, като отговор на глобалното затопляне. Един чудесен начин за това са соларните системи производство на битова гореща вода - слънчеви колектори, където принципа „мисли глобално, действай локално” влиза в действие.

Повече

Термопомпи и чилъри

В днешно време сме изправени пред редица сериозни проблеми, от които зависи оцеляването не само на човешкия род, но и на самата планета. Един от основните проблеми е нарастването на енергийните потребности и обезпечаването им. Нарастването на потребностите расте пропорционално с намаляването на запасите от фосилни горива. Същевременно се задълбочават и екологичните проблеми, цените на енергоносителите постоянно се покачват, а климатът се изменя необратимо.

Повече

Газови котли

Мега Електроникс е специализирана фирма в изграждането на сградни газови инсталации и монтаж на битови газови котли. Ние притежаваме всички сертификати и лицензи за извършване на дейността – Удостоверение по Чл. 36 от нормативната уредба за назворни съоръжения, което ни дава право да изграждаме, монтираме и сервизираме газови инсталации и газови уреди. Притежаваме строителна правоспособност от строителна камара - 2-ра категория, даваща ни право на изграждане на външни връзки за къщи и жилищни сгради, всички наши техници, извършващи изграждане, подържане и монтаж на газови уреди, притежават необходимите лицензи и правоспособност за законовото извършване на дейност свързана с газ изграждане.

Повече

Част от нашите обекти

Повече