Индивидуално обслужване
0700 80 006

Сервиз на климатици

„Мега Електроникс – АП“ ООД разполага с екип от високо квалифицирани техници с богат професионален опит по отношение на отстраняване на всякакви неизправности, свързани с климатичните системи. Благодарение на тях и на иновативната апаратура, която използваме нашите клиенти се радват на бързи и адекватни реакции по повод на възникнали проблеми със закупени климатици.

Ние предлагаме както надежден и качествен сервиз, така и периодична профилактика на гаранционни и извънгаранционни уреди.

СЕРВИЗ НА КЛИМАТИЦИ В ГАРАНЦИЯ

serviz 3

Гаранцията на закупения от Вас климатик зависи от производителя, на който сте се спрели – различните марки предлагат съответно различни гаранционни срокове. От голямо значение също така е клиентът да спазва препоръките за правилна експлоатация и поддръжка на уреда. Когато купувате климатик, нашият съвет е да не обръщате внимание само на гаранционният срок на уреда, а и на наличитието на сигурен и качествен сервиз, който би отстранил евентуални бдещи проблеми, свързани с правилното и ефективното функциониране на уреда. С екипа на Мега Електроникс, няма да имате никакви притеснения, тъй като ние предлагаме качествени и утвърдени на пазара марки, както и сигурен и професионален сервиз на всички уреди.

При наличието на повреда на климатик в гаранция, закупен от нас, ние уговаряме точна дата, час и адрес с клиента. Изпращаме професионални техници, които отстраняват възниканалия проблем на място. Съществува и вариант за демонтиране на уреда и транспортирането му до най-близката сервизна база на компанията. Изготвяме протокол, като правим всичко възможно да отстраним проблема в най-кратки срокове. За съжаление понякога се налага да чакаме доставка на резервни части за по-дълъг период от време и тогава времето за сервиз на уреда може да стигне до 1 месец.

СЕРВИЗ НА КЛИМАТИЦИ ИЗВЪН ГАРАНЦИЯ

При сервиза на извънгаранционни климатични системи, процедурата е абсолютно същата, с тази разлика, че клиентът трябва да поеме разходите за отремонтирането и закупуването на резервни части. Доставката на необходимите резервни части ще отнеме определен период от време, който също трябва да се предвиди.

Клиентът винаги има право да откаже извършването на евентуален ремонт на уреда, но ще бъде необходимо да заплати необходимата диагностика, включваща посещението на някой от нашите техници и установяването на причината за проблема в размер на  60,00 лв.

В случай, че промените решението си и все пак решите да се възползвате от нашите сервизни услуги, платената диагностика ще бъде приспадната от крайната сума, която ще трябва да заплатите за сервиза на климатика. Всеки ремонт е строго индивидуален и се оферира на база извършената диагностика.

МЕГА ЕЛЕКТРОНИКС – ОФИЦИАЛЕН ПАРТНЬОР И ОТОРИЗИРАН СЕРВИЗ НА РЕДИЦА ВОДЕЩИ МАРКИ

При сервиза на извънгаранционни климатични системи, процедурата е абсолютно същата, с тази разлика, че клиентът трябва да поеме разходите за отремонтирането и закупуването на резервни части. Доставката на необходимите резервни части ще отнеме определен период от време, който също трябва да се предвиди.

Имаме удоволствието да потвърдим, че Мега Електроникс е официален представител и оторизиран сервиз за следните водещи марки в света на климатичната индустрия: Daikin, Viessmann, Fujitsu General, Mitsubishi Heavy Industries, Gree, PanasonicToshiba, LG и др.

ВИДОВЕ РЕМОНТНИ ДЕЙНОСТИ ИЗВЪРШВАНИ ОТ МЕГА ЕЛЕКТРОНИКС

„Мега Електроникс – АП“ ООД има изграден стабилен екип от високопрофесионални, надеждни и лоялни техници, които извършват всякакви ремонтни дейности, свързани с гаранционен и извънгаранционен сервиз на климатичните системи. Също така осигуряваме и абонаментна поддръжка на предлаганата от нас техника, в това число и на:

Колонни климатици

Подово-таванни климатици

Касетъчни климатици

Канални климатици

Мулти сплит системи

VRV, VRF системи и др.


ЦЕНОРАЗПИС НА СЕРВИЗНИ И РЕМОНТНИ ДЕЙНОСТИ

ПРЕДМЕТ НА УСЛУГАТА ЦЕНА
Диагностика на климатик на обект до 24 000btu 60лв.
Диагностика на климатик – колонен, касетъчен или канален тип 90лв.
Зареждане с фреон R32 - 1кг. 250лв.
Зареждане с фреон R410A - 1кг. 300лв.
Зареждане с фреон R407 - 1кг. 300лв.
Отстраняване на пропуск в сервиз на климатик с демонтаж и монтаж на същото местоположение, със зареждане на фреон до 1 кг. 500лв.
Смяна на компресор с изтегляне на фреона - демонтаж, монтаж и зареждане на фреон до 1кг. /труд/500лв.
Смяна на четирипътен вентил - демонтаж, монтаж и зареждане на фреон до 1кг. /труд/500лв.
Смяна на TRV-вентил - демонтаж, монтаж и зареждане на фреон до 1кг. /труд/500лв.
Смяна на кран на външно тяло - кран, демонтаж, монтаж и зареждане на фреон до 1кг.500лв.
Смяна на вътрешен електронен блок, на адрес /труд/130лв.
Извършване на сервизна услуга с използване на АВТОВИШКА 380лв.
Подмяна на датчик + датчик – на адрес 130лв.
Смяна на електронен блок на външно тяло /труд/ 200лв.
Смяна кондензатор до 25мF /включва кондезатор/ 150лв.
Отстраняване пропуск (на място) + фреон до 1кг + азотна проба 350лв.
Смяна на перка на външно тяло до 24 000Btu /труд/130лв.
Смяна на турбина на вътрешно тяло до 24 000Btu /труд/ 150лв.
Продажба и монтаж на антивибрационни тампони 45лв.
Размразяване на климатик /труд/ 60лв.
Настройка на Онлайн контролер 300лв.
Ремонт електроника на климатик /след диагностика/ 250лв.
Смяна лагери на мотор на вътрешно тяло – високо стенен сплит 210лв.
Смяна лагери на мотор на външно тяло – високо стенен сплит 210лв.
Почистване на топлообменник с демонтаж и монтаж на същото местоположение 400лв.
Комплексно почистване на климатик с демонтаж и монтаж на същото местоположение 500лв.
Азотна проба на тръбно трасе до 5 л.м. /1бр 80лв.
Продухване с азот при положени тръби от строител за 1 бр. трасе 80лв.
Спояване на медна тръба с оксижен за 1 бр.35лв.
Повикване на технически екип без основателна причина /проблем с дистанционното, неспособност на клиента да управлява системата и др./60лв.

Посочените цени са в български лева и с вкл. ДДС!

Гореспоменатите ремонтни дейности трябва да бъдат извършени задължително от квалифициран техник, за да се избегне необратима повреда на уреда и загуба на Вашата инвестиция. Мега Електроникс работи с оригинални резервни части на всички производители, чиято гама климатици представлява и предлага на българския пазар.

При голям процент от случаите, в които нашите клиенти имат нужда от сервиз, възникналите проблеми се отстраняват на място, най-често в рамките на един работен час. Ако проблемът е по-сериозен, на нашите техници ще бъде необходимо да демонтират уреда и съответно да отстраним възникналия проблем в нашата сервизна база, особено ако има нужда от поръчка на резервни части. Продължителността на ремонтите извършвани в нашия сервизен център до голяма степен зависят от времето за доставка на необхдимите резервни части за отстраняване на повредата. За извършваните ремонти, екипът на Мега Електроникс използва само висококачествени инструменти и техника на високо професионално ниво. Гарантираме, че нашите специалисти ще Ви предоставят ценни съвети относно стъпките, които трябва да се предприемат, за да се ремонтира уреда, както и за правилната му експлоатация и поддръжка в бъдеще.

Предлаганите сервизни услуги от Мега Електроникс важат както за частни клиенти, така и за търговски и офис учреждения, които имат нужда от ремонт на някой от климатиците, или са заинтересoвани от абонаментна поддръжка на уредите. Екипът на Мега Електроникс гарантира откликване на Вашето запитване за сервиз в рамките на 24 часа. Процедурата включва оглед на обекта, изготвянето на констатация за технически проблеми на уреда и определяне на типа услуга, от която клиентът се интересува и има нужда.

АДРЕС И ДАННИ ЗА КОНТАКТ НА СЕРВИЗНА БАЗА МЕГА ЕЛЕКТРОНИКС ГРАД СОФИЯ

Сервизната база на „Мега Електроникс – АП“ ООД може да откриете на следният адрес: град София ул. Околовръстен път 487 – Сервиз за климатици или да се свържете с нас на телефон за контакти 0893 013 241. При проблеми от всяко естество, свързани с климатика и/или климатичната система във вашият дом, офис или търговско помещение Вие можете да бъдете сигурни, че нашите колеги ще Ви предоставят бърза, качествена и достъпна услуга. Ще останете очаровани от професионализма и лоялността на нашите служители и в наше лице ще имате надежден доставчик на всякакви услуги, свързани с климатичната техника за в бъдеще!

    Прочел съм и съм съгласен с ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

    Call Now Button