Сервиз на климатици

Начало/Сервиз на климатици
 Екипът на Мега Електроникс има удоволствието да потвърди предлагането на услугата гаранционен и извънгаранционен сервиз , както и абонаментна поддръжка на климатична , вентилационна и отоплителна техника закупена както от нас , така и от други фирми. Според марката климатик, на която сте се спрели, гаранциите варират от 2 до 5 години, като след изтичането им, ние също предлагаме извънгаранционен сервиз. Ежегодно ние провеждаме профилактика, която е неразделна част от гаранцията на климатика, за да осигурим необходимата сигурност, комфорт и ефективна работа на уреда дълги години.

Високо професионалните техници от екипа на Мега Електроникс разполагат с иновативна апаратура и богат професионален опит, свързан с отстраняване на всякакви проблеми, възникнали при климатичните системи. Нашите клиенти се радват на бързи и професионални реакции по отношение на проблемите, възникнали с климатиците закупени от тях.

Бихме искали да отбележим и факта, че Мега Електроникс предлага надежден и качествен сервиз, и периодична профилактика и на извънгаранционни уреди.

СЕРВИЗ НА КЛИМАТИЦИ В ГАРАНЦИЯ

Гаранцията на закупения от Вас климатик зависи от производителя, на който сте се спрели – различните марки предлагат съответно различни гаранционни срокове. От голямо значение също така е клиентът да спазва препоръките за правилна експлоатация и поддръжка на уреда. Когато купувате климатик, нашият съвет е да не обръщате внимание само на гаранционният срок на уреда, а и на наличитието на сигурен и качествен сервиз, който би отстранил евентуални бдещи проблеми, свързани с правилното и ефективното функциониране на уреда. С екипа на Мега Електроникс, няма да имате никакви притеснения, тъй като ние предлагаме качествени и утвърдени на пазара марки, както и сигурен и професионален сервиз на всички уреди.

При наличието на повреда на климатик в гаранция, закупен от нас, ние уговаряме точна дата, час и адрес с клиента. Изпращаме професионални техници, които отстраняват възниканалия проблем на място. Съществува и вариант за демонтиране на уреда и транспортирането му до най-близката сервизна база на компанията. Изготвяме протокол, като правим всичко възможно да отстраним проблема в най-кратки срокове. За съжаление понякога се налага да чакаме доставка на резервни части за по-дълъг период от време и тогава времето за сервиз на уреда може да стигне до 1 месец.

СЕРВИЗ НА КЛИМАТИЦИ ИЗВЪН ГАРАНЦИЯ

При сервиза на извънгаранционни климатични системи, процедурата е абсолютно същата, с тази разлика, че клиентът трябва да поеме разходите за отремонтирането и закупуването на резервни части. Доставката на необходимите резервни части ще отнеме определен период от време, който също трябва да се предвиди.

Клиентът винаги има право да откаже извършването на евентуален ремонт на уреда, но ще бъде необходимо да заплати необходимата диагностика, включваща посещението на някой от нашите техници и установяването на причината за проблема в размер на  50,00 лв. В случай, че промените решението си и все пак решите да се възползвате от нашите сервизни услуги, платената диагностика ще бъде приспадната от крайната сума, която ще трябва да заплатите за сервиза на климатика. Всеки ремонт е строго индивидуален и се оферира на база извършената диагностика.

МЕГА ЕЛЕКТРОНИКС – ОФИЦИАЛЕН ПАРТНЬОР И ОТОРИЗИРАН СЕРВИЗ НА РЕДИЦА ВОДЕЩИ МАРКИ

При сервиза на извънгаранционни климатични системи, процедурата е абсолютно същата, с тази разлика, че клиентът трябва да поеме разходите за отремонтирането и закупуването на резервни части. Доставката на необходимите резервни части ще отнеме определен период от време, който също трябва да се предвиди.

Имаме удоволствието да потвърдим, че Мега Електроникс е официален представител и оторизиран сервиз за следните водещи марки в света на климатичната индустрия: Daikin, Fujitsu General, Mitsubishi Heavy Industries, Mitsubishi Electric, Gree, Panasonic, Toshiba и др.

ВИДОВЕ РЕМОНТНИ ДЕЙНОСТИ ИЗВЪРШВАНИ ОТ МЕГА ЕЛЕКТРОНИКС

При сервиза на извънгаранционни климатични системи, процедурата е абсолютно същата, с тази разлика, че клиентът трябва да поеме разходите за отремонтирането и закупуването на резервни части. Доставката на необходимите резервни части ще отнеме определен период от време, който също трябва да се предвиди.

Ние, в Мега Електроникс успяхме да изградим стабилен екип от високопрофесионални, надеждни и лоялни техници, които извършват всякакви ремонтни дейности, свързани с гаранзионен и извънгаранционен сервиз и абонаментна поддръжка на климатичните системи, предлагани от нас, в това число подово-таванни климатици, касетъчни климатици, канални климатици, мулти сплит системи.

ЦЕНОРАЗПИС НА СЕРВИЗНИ И РЕМОНТНИ ДЕЙНОСТИ

ПРЕДМЕТ НА УСЛУГАТАЦЕНА
Диагностика на климатик на обект до 24 000btu50лв.
Диагностика на климатик – Колонен, касетъчен или канален тип70лв.
Зареждане с фреон един кг. R32220лв.
Зареждане с фреон един кг.  R410A200лв.
Зареждане с фреон един кг.  R407200лв.
Отстраняване на пропуск в сервиз на климатик с демонтаж и монтаж на същото местоположение280лв.
Работа по смяна на компресор с изтегляне на фреона200лв.
Работа по смяна на четирипътен вентил200лв.
Работа по смяна на TRV-вентил200лв.
Работа по смяна на кран на външно тяло + кран150лв.
Работа по смяна на вътрешен електронен блок100лв.
Работа с използване услугите на вишка300лв.
Подмяна на датчик + датчик – на адрес100лв.
Работа по смяна на електронен блок на външно тяло120лв.
Смяна кондензатор до 25мF /включва кондезатор/120лв.
Отстраняване пропуск (на място) + фреон до 1кг + азотна проба280лв.
Работа по смяна на перка на външно тяло до 24 000Btu100лв.
Работа по смяна на турбина на вътрешно тяло до 24 000Btu100лв.
Продажба и монтаж на антивибрационни тампони35лв.
Работа по размразяване на климатик (само труд)50лв.
Настройка на Онлайн контролер80лв.
Ремонт електроника на климатик200лв.
Смяна лагери на мотор на вътрешно тяло – високо стенен сплит170лв.
Смяна лагери на мотор на външно тяло – високо стенен сплит170лв.
Почистване на топлообменник с демонтаж и монтаж на същото местоположение150лв.
Комплексно почистване на климатик с демонтаж и монтаж на същото местоположение180лв.
Азотна проба за херметичност на трасе – 1бр100лв.
Продухване на положено трасе – 1бр80лв.
Боядисване на вътрешно тяло на климатик по зададен цвят от клиента350лв.
Подмяна на щуцери на вътрешно тяло + щуцер 1бр25лв.
Заварка(спояване) за 1 бр25лв.
Неоснователно посещение на гаранционен климатик (стари батерии, климатикът не е включен в контакта, неспособност на клиента да управлява системата)40лв.

 

Посочените цени са в български лева и с вкл. ДДС!

Гореспоменатите ремонтни дейности трябва да бъдат извършени задължително от квалифициран техник, за да се избегне необратима повреда на уреда и загуба на Вашата инвестиция. Мега Електроникс работи с оригинални резервни части на всички производители, чиято гама климатици представлява и предлага на българския пазар.

При голям процент от случаите, в които нашите клиенти имат нужда от сервиз, възникналите проблеми се отстраняват на място, най-често в рамките на един работен час. Ако проблемът е по-сериозен, на нашите техници ще бъде необходимо да демонтират уреда и съответно да отстраним възникналия проблем в нашата сервизна база, особено ако има нужда от поръчка на резервни части. Продължителността на ремонтите извършвани в нашия сервизен център до голяма степен зависят от времето за доставка на необхдимите резервни части за отстраняване на повредата. За извършваните ремонти, екипът на Мега Електроникс използва само висококачествени инструменти и техника на високо професионално ниво. Гарантираме, че нашите специалисти ще Ви предоставят ценни съвети относно стъпките, които трябва да се предприемат, за да се ремонтира уреда, както и за правилната му експлоатация и поддръжка в бъдеще.

Предлаганите сервизни услуги от Мега Електроникс важат както за частни клиенти, така и за търговски и офис учреждения, които имат нужда от ремонт на някой от климатиците, или са заинтересoвани от абонаментна поддръжка на уредите. Екипът на Мега Електроникс гарантира откликване на Вашето запитване за сервиз в рамките на 24 часа. Процедурата включва оглед на обекта, изготвянето на констатация за технически проблеми на уреда и определяне на типа услуга, от която клиентът се интересува и има нужда.

АДРЕС И ДАННИ ЗА КОНТАКТ НА СЕРВИЗНА БАЗА МЕГА ЕЛЕКТРОНИКС ГРАД СОФИЯ

При сервиза на извънгаранционни климатични системи, процедурата е абсолютно същата, с тази разлика, че клиентът трябва да поеме разходите за отремонтирането и закупуването на резервни части. Доставката на необходимите резервни части ще отнеме определен период от време, който също трябва да се предвиди.

Сервизната база на Мега Електроникс ще откриете на следния адрес: град София ул. Околовръстен път 487 – Сервиз за климатици , телефон за контакти 0893 645 726. При проблеми от всяко естество, свързани с климатика във Вашия дом, офис или търговско помещение, Вие можете да бъдете сигурни, че компания Мега Електроникс ще Ви предостави бърза, качествена и достъпна услуга. Ще останете очаровани от професионализма и лоялността на нашите служители и в наше лице ще имате надежден доставчик на всякакви услуги, свързани с климатичната техника за в бъдеще!