Индивидуално обслужване
0700 80 006

Газови чилъри

Термопомпите с газов двигател AISIN (GEHP) осигуряват по-висок комфорт с по-малко енергия, като извличат топлина от най-достъпният източник - въздухът.
В съчетание с използването на специално проектирани двигатели с вътрешно горене на TOYOTA, осигуряват най-добро използване на един от най-екологичните първични източници на енергия - газа, .
Централизираното производство на електроенергия и загубите при транспорт могат да бъдат избегнати, чрез използване на GEHP AISIN, които преобразуват първичната енергия в охладителна и отоплителна мощност за нуждите на потребителя. Енергията на изгорелите газове и топлината на двигателя също се усвояват.

AISIN GEHP са оборудвани със Scroll компресори, с променяща се производителност, които достигат още по-широк диапазон на пикови натоварвания без намаляване на ефективността си. Използваната първична енергия също се регулира прецизно, за да осигури необходимия комфорт без допълнителни загуби.
Те са с подобрени функции за постигане на по-ниски разходи и емисии, с по-високоефективен топлообменник, подобряващ функционалното разпределение на компонентите в тялото на машината. Двигателят и хладилният кръг оползотворяват максимално вложената енергия и постигат най-добри резултати в отоплителен и охладителен режим.
Сезонният коефициент за режим отопление достига до ниво клас А ++.

За нуждите от отопление, охлаждане и битова гореща вода AISIN GEHP намират широко приложение в: жилищни сгради, басейни, спротни зали, хотели, болници и лечебни заведения, ресторанти, училища и др. Чрез тях се постига икономичен и екологичен начин за климатицзация на сгради.

За контакт и връзка с нас можете да попълните формата или се свържете с нас на нашия национален телефон за връзка:

  0700 80 006

    Прочел съм и съм съгласен с ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

    Call Now Button