Индивидуално обслужване
0700 80 006

Климатици Бургас

Заповядайте в град Бургас на ул. Сливница 33! При нас ще получите пълна консултация, относно вашите нужди, свързани с климатичната техника, която предлагаме. Фирмата ни е доказана в бранша, като с течение на годините името ни се превърна в синоним на качествено и бързо обслужване, на коректни партньорства и изгодни цени за клиентите. Ние държим на изградените с нашите потребители трайни партньорски отношения и се стремим към задоволяване на всички интереси, които припокриват модерния и динамичен пазар в България. В работата си на първо място поставяме клиента, като приоритет за нас е ефективното изпълнение на възложените ни задачи.

Контакти
Адрес: гр. Бургас ул. Сливница 33
моб. тел.: 0893 618 985
Email: office_burgas@megaelectronics.bg
Работно време
понеделник-петък: 08:30-16:30 часа
събота: почивен ден
неделя: почивен ден

„Мега Електроникс АП – ООД“ предлага разнообразна гама климатици –  високостенни, подови, подово-таванни, касетъчни, канални, колонни и др. Голяма част от климатичната техника в Бургас имаме на склад при нас, а при поръчка на по-големи количества извършваме бърза и безплатна доставка.

При нас можете да разгледате и да се запознаете с климатични системи от най-продаваните марки: Daikin, General Fujitsu, Viessmann, Mitsubishi Heavy Industries, Toshiba, LG, Panasonic, Gree и др.

На място в магазина ще бъдете консултирани относно тези климатични системи, които са подходящи за Вашите нужди, и които най-пълно и качествено ще осигурят Вашия топлинен комфорт. Нашата техника е с впечатляващи нива на енергоспестяване, което Ви гарантира икономично отопление и охлаждане. Ние поемаме гаранционното обслужване на предлаганите от нас артикули и извършваме и извънгаранционно такова.

Екипите ни са от млади, иновативно мислещи служители, чието отношение е продиктувано от комплексното и коректно обслужване на пазарните интереси. За района на град Бургас разполагаме със сервизни групи, съставени от напълно оборудвани с необходимата техника служители, които са с дългогодишен стаж в сферата на климатизацията. От тях можете да получите качествен съвет за това коя климатична система е най-подходяща за Вас и Вашето помещение.

Заповядайте при нас, за да бъдете запознати с най-новите модели климатични системи и най-изгодните оферти за качествена климатизация.

Можем да извършим безплатен оглед, при който нашите техници ще съобразят максимално всички фактори и ще Ви насочат към правилния за Вас климатик.

Има възможност за закупуването на техника на лизинг, като кандидатстването става на място в магазина, само срещу лична карта. Наши кредитни партньори са:

  • "БАНКА ДСК"
  • "tbi bank"
  • "ПБ ЛИЧНИ ФИНАНСИ BY POSTBANK"
  • "УНИKРЕДИТ КЪНСЮМЪР ФАЙНЕНСИНГ".

Те осигуряват различни варианти на кредитиране, с най-добри условия, максимално улеснение, атрактивни лихвени проценти и преференций.

Освен това на място в магазина изготвяме пълни проекти за VRV, VRF и вентилационни системи, и осигуряваме пълното им изпълнение-производство, доставка, монтаж, гаранционно и извънгаранционно обслужване.

Работим както с крайни клиенти, така и с едрови партньори, с които се стремим към дългосрочни и коректни бизнес отношения. Предлагаме монтажи в жилищни помещения, офиси, магазини, заведения, промишлени цехове, сървърни помещения и други. В работата си ценим спазване на поетите от нас срокове за изпълнение, качествената работа и изгодните цени, оформени със специални отстъпки за нашите клиенти. Заповядайте при нас, тук Вас и Вашият топлинен комфорт ще бъдат поставени на първо място!

    Прочел съм и съм съгласен с ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

    Call Now Button