Индивидуално обслужване
0700 80 006

НАЙ-НОВИЯТ СТИЛЕН МОДЕЛ НА MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-LN

Публикувано на 26/03/2018

Mitsubishi Electric е японска компания, със седалище в Токио, която успешно предлага и реализира продукти в областта на климатичната, отоплителната и вентилационната техника на европейския пазар, в частност и в България.

Най-новата серия стенни климатици, които представи Mitsubishi Electric е серията MSZ-LN, която се отличава както с изтънчен и модерен дизайн, така и с широка гама от характеристики.

Съчетанието от стил, енергийна ефективност и прилагането на новият хладилен агент R32 правят климатикът подходящ както за дома, така и за малки търговски обекти.

Серията MSZ-LN предлага избор от четири размера - от 2.5kW до 6.1kW с четири отличителни цвята на вътрешното тяло: рубиненочервен, черен оникс, перленобял и естествено бял.

Също така новият продукт на Mitsubishi Electric разполага и с вграден i-see Sensor, който автоматично улавя човешко присъствие в помещението, местоположението на хората, като тази интелигентна технология позволява локално регулиране на въздуха и осигуряване на необходимите температури за персонализиран комфорт. Вграденият Wi-Fi интерфейс позволява пълно управление и следене чрез фирменото приложение MELCloud App. Двете ламели на вътрешното тяло работят независимо една от друга, с цел равномерно разпределение на въздуха в помещението. Освен това, моделът притежава изключително тих режим на работа от 19 dB(A). Plasma Quad Plus филтърът използва мощна плазмена технология, която неутрализира дори микроскопичните частици във въздуха, докато двойното покритие на топлообменника, вентилатора и въздуховода предпазва от натрупването на прах и мръсотия.

MSZ-LN е първият продукт от М серията, който използва хладилен агент R32, той има нисък потенциал за глобално затопляне (ПГЗ). Mitsubishi Electric ще заложи на по-нататъшни решения с присъствието на R32 в климатизация през цялата предстояща година. Продуктовата гама на LN включва и технологията на подмяна на Mitsubishi Electric, чрез която съществуващ тръбопровод може да бъде пригоден за преустройването на офиси и търговски обекти.

Ще се радваме, ако потърсите връзка със служителите в нашите филиали

други публикации

Call Now Button