Индивидуално обслужване
0700 80 006

Икономичното и елегантно решение –DAIKIN SENSIRA

Публикувано на 03/07/2019

Усъвършенстваната технология на Sensira FTXC-B, използва най-нови технологии, за да осигури висока ефективност и отличен комфорт. Осигурява оптимална енергийна ефективност дори при външни климатични условия с високи температури, енергиен клас до A++. С дискретен стилен преден панел, който се слива със стената и лесно се съчетава с всеки интериор.

Sensira R-32 създава комфортна среда в помещенията, и същевременно подържа отлични стойности за енергийна ефективност, която показва по-реалистично колко ефективно работят климатиците, през целия отоплителен или охладителен сезон. Работят с хладилен агент R-32, който намалява въздействието върху околната среда с 68%, в сравнение с R-410A и води директно до по-ниско потребление на енергия.

Серията Sensira R-32 предлага подобрени функции:

-нов електромотор на вентилатора, разработен за постигане на по-висока ефективност;

  • спирална решетка, която намалява съпротивлението, като позволява по-лесно движение на въздуха;

-суинг компресор който, осигурява по-значителни икономии на енергия и по-малък риск от повреда;

-топлообменник с по-малка серпентина, която използва по-малко количество хладилен агент.

С климатика Sensira R-32, Вие постигате съвършен комфорт. Режимът „Турбо“ може да загрее или охлади стаята бързо, за максимален комфорт. Броят на светодиодните индикатори е сведен до минимум, и те могат да се затъмнят или изключат, в зависимост от предпочитанието, така че да се избегне ненужно смущаване. Звуковото налягане на Sensira FTXC-B, е до 20 dB, новото вътрешно тяло работи почти безшумно.

Въздуха се почиства, чрез мощна система за двойно филтриране, като чрез нея се създава по-здравословна

 среда в помещенията. Частиците прах и миризмите се премахват, благодарение на обезмирисяващият филтър от титаниев апатит, като същевременно предпазва от вредни бактерии, вируси и алергени. Вторият филтър Saranet, улавя и деактивира микроби от всички източници, той използва катехин- естествено антибактериално вещество, извлечено от чаени листа.

Можете да контролирате климатизацията от всяко място, по всяко време с онлайн контролера на Daikin.

Необходимо е да свържете вашия климатик с безжична мрежа, и да изтеглите приложението  Daikin Online Controller. Чрез него променяте термостата, програмирате температурата, разглеждате потреблението на енергия и можете да разработвате ваш собствен логичен процес. Daikin Online Controller е идеален за целогодишна климатизация.

Ще се радваме, ако потърсите връзка със служителите в нашите филиали

други публикации

Call Now Button