Индивидуално обслужване
0700 80 006

Кондензни газови котли Immergas VICTRIX TERA

Публикувано на 17/10/2018

За котлите:

Кондензационната технология осигурява изгодно и икономично отопление и допринася за опазване на околната среда, благодарение на специалната горелка, която позволява да  се намалят вредните емисии на въглероден окис и азотни окиси. Чрез с тях се пести енергия, на база на кондензна техника, която води до по-малки разходи.

Гамата от кондензационни котли на Immergas отговаря на стандартите за ефективност на новите отоплителни системи.

VICTRIX TERA - Всичко, от което се нуждаете.

Това е линия, която разширява гамата на Immergas с котли, предназначени за потребителите, които търсят качество и простота. Всички единици са кондензни и най-важното, имат общо премиксиране за ефективно спестяване на газ. Техният компактен размер ги прави лесни за позициониране и се адаптират гъвкаво към нови инсталации или замяна на съществуващи такива у дома, на открито в частично защитени територии.

Котлите VICTRIX TERA са сертифицирани с клас 6, най-високата екологична класификация в Европа, благодарение на ниската им емисия на азотни оксиди (NOx).

Качеството на неръждаемата стомана - новият кондензен модул с неръждаема стоманена намотка осигурява трайност, висока надеждност и устойчивост до образуването на кондензат от охлаждането на продуктите на изгаряне.

Клас А циркулционна помпа - електронната помпа е с ниска консумация и дава възможност за значително енергоспестяване в сравнение с традиционните циркулационни помпи. Тя се регулира самостоятелно в отговор на колебанията в скоростта на потока.

Цялата гама е оборудвана с кондензен модул от неръждаема стомана, който е проектиран да отговаря на новите европейски директиви за използване на енергия.  Има възможност за външно инсталиране в частично защитени пространства.

Управление - VICTRIX TERA може да се управлява дистанционно чрез ново приложение DOMINUS. Това просто, интуитивно приложение Ви позволява да контролирате котела и показва данните на работа от таблет, смартфон и преносим компютър.С помощта на допълнителния Wi-Fi предавателен комплект (опция), инсталиран преди вашия безжичен рутер, може да комуникирате с котела от всяко място.

Вие ще имате достъп до основните настройки на системата, като например:

• Функционален режим;
• Настройка на температурата на отопление / БГВ;
• Температура на околната среда;
• Приемане на съобщения за грешки;
• Рестартиране на котела.

Ще се радваме, ако потърсите връзка със служителите в нашите филиали

други публикации

Call Now Button