Индивидуално обслужване
0700 80 006

Daikin Stylish-интелигентната красота

Публикувано на 09/05/2019

Повече от деветдесет години, Daikin произвежда и разработва висококачествени климатични системи, създавайки дълготрайни взаимоотношения, основани на доверие и уважение. Предлагат оптимална комбинация на охлаждане и отопление.

В тази статия ще ви запознаем с Daikin Stylish, където Smart технологиите се срещат с красотата. Комбинация от отличен дизайн и интелигентни технологии, Stylish осигурява най-доброто решение за климатизация за всеки интериор. Той използва специално разработен интелигентен термален сензор, който открива температурните разлики на различни повърхности. Използва тази информация за интелигентно разпределение на температурата, равномерно във вашата стая.

Daikin Stylish е най-компактния климатик на пазара, осигурява отлична ефективност, най-високото ниво на комфорт, надеждност и интелигентно управление. Оптимизира въздушния поток за усещане на комфортен климат, чрез прилагането на ефекта на Коанда, за по добра циркулация на въздуха в помещенията. С помощта на специално проектирани клапи, насочения въздушен поток позволява по-добро разпределение на температурата в цялата стая.

Stylish осигурява най-добро качество на въздуха в помещенията, използвайки 3 различни системи за филтриране: филтър от титаниев апатит за обезмирисяване, сребърен пречистващ филтър и Flash Streamer, който разгражда вируси, бактерии, миризми и алергени.

При това иновативното стенно тяло, можете да избирате между три фантастични цвята: бял, сребърен и черно дърво. Лесно се интегрира и е с по-привлекателен външен вид, със силует който може да бъде възприет като линеен или като закръглен, в зависимост от визуалния ъгъл на наблюдателя.

Daikin Stylish е изключително тих, използва напълно реконструиран вентилатор за оптимизиране на въздушния поток. Постига възможно най-висока енергийна ефективност при най-ниски нива на шум, звуковата дисперсия и намаляването на шума са резултат от нов дизайн на вентилатора. Комбинирания вентилатор и топлообменник постигат върховни енергийни характеристики. Енергийният му клас е А+++, за отопление и охлаждане.

Можете да управлявате Stylish с помощта на вашия смартфон, чрез Daikin Online Controller.  Чрез това приложение проследявате, състоянието на вашия климатик, управлявате режима на работа, създавате график на работа, наблюдавате потреблението на енергията и много други предимства и удобства за вас.

Климатик, който комбинира модерното изкуство и съвременната технология.

Ще се радваме, ако потърсите връзка със служителите в нашите филиали

други публикации

Call Now Button