Индивидуално обслужване
0700 80 006

U-Crown блестящ и ефективен

Публикувано на 19/05/2015

Представяме ви най-доброто от инверторните моно-сплит системи за стенен монтаж на Gree.

Моделът U-Crown на Gree впечатлява както със забележителни параметри, така и със стилен дизайн, за който печели награда в Пекин.

Най-новото от модерните технологии при климатиците е събрано в тази изключително мощна моно-сплит система. U-Crown притежава модерен 2-стъпален компресор G10 Matrix и иновативно пречистване на въздуха в 3 етапа- предварителен филтър, сребърен филтър и фотокаталитичен филтър.

Може би едно от най-впечатляващите качества на тази единствена по рода си машина е възможността на U-Crown да отоплява дори при -30˚C външна температура.

Енергийният клас и при отопление, и при охлаждане е А++. Изключително впечатляваща е консумацията на този климатик: минималната консумирана енергия при отопление е само 100W. Нивото на шум на вътрешното тяло е едва доловимите 19dB. Сезонната му ефективност в режим на отопление(SCOP) е 4,60. Температурата на този модел се регулира през 0,5˚С, което осигурява допълнителна прецизност при достигането на желания комфорт.

U-Crown притежава интелигентна система за обезскрежаване, която гарантира ефективната работа на климатика дори и при много ниски температури. Моделът е със система за самопочистване, която в комбинация с тристепенното филтриране на въздуха осигурява чиста и лишена от бактерии въздушна среда у дома.

U-Crown има вграден Wi-Fi адаптер за дистанционно управление за Iphone и Android. Климатикът е с I-Feel мини сензор в дистанционното управление,който в реално време измерва температурата около него и предава информацията към вътрешното тяло. Този модел има специален турбо режим за по-бързо достигане на желаната температура, както и таймер за лесно включване/изключване. U-Crown притежава още нощен режим, тих режим, вертикално и хоризонтално реене на въздуха, автоматичен рестарт, топъл старт, часовник и самодиагностика.

Ще се радваме, ако потърсите връзка със служителите в нашите филиали

други публикации

Call Now Button