Индивидуално обслужване
0700 80 006

0% лихва

 • - 19%
  Климатик VIESSMANN VITOCLIMA 200-S IWAA200MHA026 / OFAA200MHA026
  Климатик VIESSMANN VITOCLIMA 200-S IWAA200MHA026 / OFAA200MHA026
  включен монтаж
  0% лихва

  Климатик VIESSMANN VITOCLIMA 200-S IWAA200MHA068 / OFAA200MHA068

  Original price was: 3259 лв..Current price is: 2649 лв..
 • - 9%
  Климатик GREE CLIVIA GWH09AUCXB-K6DNA2A
  включен монтаж
  0% лихва

  Климатик GREE CLIVIA GWH12AUCXB-K6DNA2A

  Original price was: 1480 лв..Current price is: 1349 лв..
 • - 14%
  Климатик Daikin Sensira FTXC35D/RXC35D
  Климатик Daikin Sensira FTXC35D/RXC35D
  включен монтаж
  0% лихва

  Климатик Daikin Sensira FTXC35D/RXC35D

  Original price was: 1830 лв..Current price is: 1579 лв..
 • - 17%
  Климатик Carrier 42QHG009D8SE/ 38QHG009D8SE Extreme 2
  включен монтаж
  0% лихва

  Климатик Carrier 42QHG012D8SE/ 38QHG012D8SE Extreme 2

  Original price was: 1979 лв..Current price is: 1649 лв..
 • - 16%
  Климатик VIESSMANN VITOCLIMA 100-S IWAA100MHA026 / OFAA100MHA026
  Климатик VIESSMANN VITOCLIMA 100-S IWAA100MHA026 / OFAA100MHA026
  включен монтаж
  0% лихва

  КЛИМАТИК VIESSMANN VITOCLIMA 100-S IWAA100MHA032 / OFAA100MHA032

  Original price was: 1729 лв..Current price is: 1449 лв..
 • Климатик Daikin PERFERA FTXM20R/RXM20R
  Климатик Daikin PERFERA FTXM35/RXM35
  включен монтаж
  0% лихва

  Климатик Daikin PERFERA FTXM35/RXM35

  2829 лв.
 • - 17%
  Климатик VIESSMANN VITOCLIMA 100-S IWAA100MHA026 / OFAA100MHA026
  Климатик VIESSMANN VITOCLIMA 100-S IWAA100MHA026 / OFAA100MHA026
  включен монтаж
  0% лихва

  Климатик VIESSMANN VITOCLIMA 100-S IWAA100MHA026 / OFAA100MHA026

  Original price was: 1629 лв..Current price is: 1349 лв..
 • - 16%
  Климатик VIESSMANN VITOCLIMA 200-S IWAA200MHA026 / OFAA200MHA026
  Климатик VIESSMANN VITOCLIMA 200-S IWAA200MHA026 / OFAA200MHA026
  включен монтаж
  0% лихва

  Климатик VIESSMANN VITOCLIMA 200-S IWAA200MHA026 / OFAA200MHA026

  Original price was: 1779 лв..Current price is: 1499 лв..
 • - 18%
  Климатик VIESSMANN VITOCLIMA 200-S IWAA200MHA026 / OFAA200MHA026
  Климатик VIESSMANN VITOCLIMA 200-S IWAA200MHA026 / OFAA200MHA026
  включен монтаж
  0% лихва

  Климатик VIESSMANN VITOCLIMA 200-S IWAA200MHA032 / OFAA200MHA032

  Original price was: 1879 лв..Current price is: 1549 лв..
 • - 18%
  Климатик Carrier 42QHG009D8SE/ 38QHG009D8SE Extreme 2
  включен монтаж
  0% лихва

  Климатик Carrier 42QHG009D8SE/ 38QHG009D8SE Extreme 2

  Original price was: 1879 лв..Current price is: 1549 лв..
 • - 17%
  Климатик Carrier 42QHG009D8SE/ 38QHG009D8SE Extreme 2
  включен монтаж
  0% лихва

  Климатик Carrier 42QHG018D8SE/ 38QHG018D8SE Extreme 2

  Original price was: 2699 лв..Current price is: 2249 лв..
 • - 13%
  Климатик Daikin Sensira FTXC50D/RXC50D
  Климатик Daikin Sensira FTXC50D/RXC50D
  включен монтаж
  0% лихва

  Климатик Daikin Sensira FTXC50D/RXC50D

  Original price was: 2800 лв..Current price is: 2449 лв..
 • - 17%
  Климатик VIESSMANN VITOCLIMA 100-S IWAA100MHA026 / OFAA100MHA026
  Климатик VIESSMANN VITOCLIMA 100-S IWAA100MHA026 / OFAA100MHA026
  включен монтаж
  0% лихва

  КЛИМАТИК VIESSMANN VITOCLIMA 100-S IWAA100MHA070 / OFAA100MHA070

  Original price was: 3130 лв..Current price is: 2599 лв..
 • - 15%
  Климатик VIESSMANN VITOCLIMA 100-S IWAA100MHA026 / OFAA100MHA026
  Климатик VIESSMANN VITOCLIMA 100-S IWAA100MHA026 / OFAA100MHA026
  включен монтаж
  0% лихва

  Климатик VIESSMANN VITOCLIMA 100-S IWAA100MHA050 / OFAA100MHA050

  Original price was: 2579 лв..Current price is: 2199 лв..
 • - 18%
  Климатик VIESSMANN VITOCLIMA 200-S IWAA200MHA026 / OFAA200MHA026
  Климатик VIESSMANN VITOCLIMA 200-S IWAA200MHA026 / OFAA200MHA026
  включен монтаж
  0% лихва

  Климатик VIESSMANN VITOCLIMA 200-S IWAA200MHA050 / OFAA200MHA050

  Original price was: 2859 лв..Current price is: 2349 лв..
 • - 8%
  Климатик GREE GWH09AGBXB-K6DNA1A Pular ECO +
  включен монтаж
  0% лихва

  Климатик GREE GWH24AGD-K6DNA1A Pular ECO

  Original price was: 2455 лв..Current price is: 2249 лв..
 • - 13%
  Климатик Daikin Sensira FTXC71D/RXC71D
  Климатик Daikin Sensira FTXC71D/RXC71D
  включен монтаж
  0% лихва

  Климатик Daikin Sensira FTXC71D/RXC71D

  Original price was: 4138 лв..Current price is: 3599 лв..
 • - 9%
  Климатик Daikin PERFERA FTXM20R/RXM20R
  Климатик Daikin PERFERA FTXM60R/RXM60R
  включен монтаж
  0% лихва

  Климатик Daikin PERFERA FTXM60R/RXM60R

  Original price was: 5277 лв..Current price is: 4799 лв..
 • - 13%
  Климатик GREE CLIVIA GWH09AUCXB-K6DNA2A
  включен монтаж
  0% лихва

  Климатик GREE CLIVIA GWH09AUCXB-K6DNA2A

  Original price was: 1440 лв..Current price is: 1249 лв..
Call Now Button