Индивидуално обслужване
0700 80 006

Климатици Видин

Магазинът на фирма Мегаелектроникс в град Видин се намира на ул. „Цар Симеон Велики“ 85. В него можете да получите компетентна консултация за всички марки и модели климатици, както и отговори на въпроси, свързани с климатичната техника. Кoнсултантите ни са млади и интелигентни хора с дългогодишен опит в сферата на климатичната техника.

Мегаелектроникс – офис Видин предлага всички услуги, свързани с климатичната техника – доставка, монтаж, гаранционно и извънгаранционно обслужване. Предлагаме и абонаментна поддръжка на климатици и съоръжения от подобен тип на фирми, ведомства, както и домакинства в град Видин.

Предлаганите марки климатични системи при нас са: Viessmann,Fujitsu General, Daikin, Mitsubishi Heavy, Panasonic, Toshiba, LG, Gree, Samsung, Inventor и други.

Контакти
Адрес: гр. Видин, ул. „Цар Симеон Велики“ 85
тел.: 0878 50 35 36
Email: office_vidin@megaelectronics.bg
Работно време
понеделник-петък: 09:00-18:00 часа
събота: почивен ден
неделя: почивен ден

При нас може да закупите климатик от всякакъв тип (високостенен, таванно-подов, подов, канален, колонен) на лизингов принцип, като нашите консултанти ще Ви изготвят план, подходящ за вашите нужди, чрез предлаганите продукти от нашият партньор „Уникредит кънсюмър файненс”. Разполагаме с 2 сервизни групи, изградени от специалисти, притежаващи дългогодишен опит в инсталирането и сервизирането на климатична техника. Предлагаме, както климатична техника на краен клиент, така и продажба на едрови партньори в региона на преференциални цени с фиксирани търговски отстъпки.

В отношеията си с клиентите фирмата залага на качество и коректно дългосрочно партньорство.

климатици видин

    Прочел съм и съм съгласен с ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

    Call Now Button