Индивидуално обслужване
0700 80 006

Климатици Варна

Магазин за климатици във Варна

Франчайз магазинът ни в град Варна се намира на ул. „Доктор Пискюлиев“ 13. Екипът ни е изграден от млади и интелигентни хора с иновативно мислене и дългогодишен опит в сферата на климатичната техника. При нас може да получите пълна консултация при избора на климатик  спрямо клас, марка, функции, тип /високостенен, подов, колонен, канален, касетъчен/, подходящи за вашите нужди.

Контакти
Адрес: гр. Варна, ул. „Доктор Пискюлиев“ 13
Моб. тел.: 0885 53 01 51
Email: office_varna@megaelectronics.bg
Работно време
понеделник-петък: 09:00-18:00 часа
събота: 09:00-13:00 часа
неделя: почивен ден

При нас може да намерите климатични системи на водещите производители: Viessmann, Fujitsu General, Daikin, Mitsubishi Heavy, Gree, Panasonic, Toshiba, LG, Samsung, както и много други подходящи за помещения с различен обем и специфичност като например жилища, офиси, промишлени цехове, магазини, ресторанти и сървърни помещения. Ние поддържаме на склад най-масовите модели, а при заявка на по-големи количества, по-специфични климатизатори и такива с по-голями мощности извършваме възможно най-бърза и безплатна доставка до адреса на клиента.

В удобно за Вас време извършваме безплатни огледи на помещението и заедно обсъждаме вариантите за монтаж на климатика.

Ние изпълняваме пълен набор от услуги, свързани с климатичната техника, като доставка, монтаж, гаранционно и извънгаранционно обслужване. Разполагаме със сервизни групи, квалифицирани и сертифицирани в инсталирането и сервизирането на климатична техника.

Освен климатични системи от различен тип, при нас могат да бъдат закупени и камини, газови котли, въздухопречистватели, соларни системи, бойлери, различни видове печки, конвектори, вентилатори, въздуховоди, въздушни завеси и др.

Също така предлагаме изготвяне и осъществяване на проекти за VRV, VRF и вентилационни системи, като тук желанието на клиента е изцяло съобразено с най-изгодните възможни конфигурации.

Заповядайте на място в магазина за комплексно и отговорно консултиране и избиране на идеалното решение за вашите нужди!

В отношенията си с клиентите, ние залагаме на качеството и коректното дългосрочно партньорство.

    Прочел съм и съм съгласен с ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

    Call Now Button