Индивидуално обслужване
0700 80 006

Климатици Варна – 1

klimatici varna mega electronics 1

Заповядайте в новооткрият ни магазин в град Варна, който се намира на ул. „Георги Бенковски“ 13. 

Разполагаме с екип, изграден от млади и интелигентни хора с иновативно мислене, с готовност да Ви съдействат спрямо индивидуалните нужди в областта на климатичната и отоплителна техника.

Ние предлагаме пълен набор от услуги, свързани с климатичната техника, като доставка, монтаж, гаранционно и извънгаранционно обслужване. За фирми, ведомства и домакинства в гр. Варна и региона осъществяваме и абонаментна поддръжка на климатици и съоръжения от подобен тип .

Контакти
Адрес: гр. Варна, ул. „Георги Бенковски“ 13
моб. тел.: 0878 667 337
Email: office_varna@megaelectronics.bg
Работно време
понеделник-петък: 09:00-18:00 часа
събота: 10:00-14:00 часа
неделя: почивен ден

При нас може да получите пълна консултация при избора на климатична система, както за климатик от всякакъв тип /високостенен, подов, колонен, канален, касетъчен, таванен/, така и за мулти сплит приложения. Също така може да предложим и решения за централна климатизация, вентилация, отоплителни инсталации, битова гореща вода.

При нас може да намерите пълна гама климатични системи на водещите производители: Viessmann, Fujitsu General, Daikin, Mitsubishi Heavy, Gree, Panasonic, Toshiba, LG и др. Моделите, които предлагаме са изключително разннобразни от гл. точка на ефективност, функционалност, дизайн и мощности, подходящи за помещения с различен обем и специфичност.Ние поддържаме техника на склад в гр. Варна, а при заявка на по-големи количества, извършваме бърза и безплатна доставка до адрес на клиента.

Нашите консултанти могат да Ви изготвят пълни проекти за VRV, VRF и вентилационни системи, които да бъдат изпълнени на обект. Също така могат да Ви съдействат за покупка на лизингов принцип, като Ви изготвят план, подходящ за Вашите нужди, чрез продуктите на нашите патрньори „Банка ДСК”„ТИ БИ АЙ Банк”„БНП Париба Лични Финанси” или „Уникредит кънсюмър файненс”

Мегаелектроникс Варна разполага със сервизни екипи, изградени от специалисти с дългогодишен опит в инсталирането и сервизирането на климатична техника, снабдени с пълен комплект професионално оборудване. Ние предлагаме, както климатична техника на краен клиент, така и на едрови партньори в региона на преференциални цени с фиксирана отстъпка.

В отношенията си с клиентите, фирмата залага на качеството и коректното дългосрочно партньорство.

    Прочел съм и съм съгласен с ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

    Call Now Button