Климатици Варна

Начало/Климатици Варна

МАГАЗИН ЗА КЛИМАТИЦИ ВЪВ ВАРНА

Магазинаът ни в град Варна се намира на ул. „Генерал Колев“ 62. Екипът ни е изграден от млади и интелигентни хора с иновативно мислене. Разполага с 4 сервизни екипа, изградени от специалисти с дългогодишен опит в инсталирането и сервизирането на климатичната техника и снабдени с пълен комплект професионално обурудване.

При нас може да получите пълна консултация при избора на климатик от всякакъв тип (високостенен, подов, колонен, канален, касетъчни климатични системи). Ние предлагаме пълен набор от услуги, свързани с климатичната техника, като доставка, монтаж, гаранционно и извънгаранционно обслужване. Предлагаме също така и абонаментна поддръжка на климатици и съоръжения от подобен тип на фирми, ведомства и домакинства в гр. Варна и региона.


Адрес
гр. Варна, ул. „Генерал Колев“ 62
Контакти
моб. тел.: 0893 618 980
Email: office_varna@megaelectronics.bg
Работно време
понеделник-петък: 09:00-18:00 часа
събота: 10:00-14:00 часа
неделя: почивен ден

При нас може да намерите климатични системи на водещите производители: Fujitsu General, Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Panasonic, Toshiba, LG, Hitachi, Samsung, Nippon, подходящи за помещения с различен обем и специфичност, като жилища, офиси, промишлени цехове, магазини, ресторанти, сървърни помещения и други. Ние поддържаме техника на склад в гр. Варна, а при заявка на по-големи количества, извършваме бърза и безплатна доставка до адрес на клиента.

Нашите консултанти могат да Ви изготвят пълни проекти за VRV, VRF и вентилационни системи, и да бъдат изпълнени на обект, както и да Ви съдействат за покупка на лизингов принцип, като Ви изготвят план, подходящ за Вашите нужди, чрез продуктите на нашите патрньори „ТИ БИ АЙ Банк”, „БНП Париба Лични Финанси” или „Уникредит кънсюмър файненс”. При нас може да получите пълна консултация и изготвянето на пълния набор документи за да кандидатствате за кредит „Енергийна ефективност”, чрез който Вие спестявате 20% от стойността на уреда.

В отношенията си с клиентите, фирмата залага на качеството и коректното дългосрочно партньорство.