0 700 80 006

Магазин за климатици във Варна

Магазина на фирма Мегаелекторникс-АП ООД в град Варна се намира на ул.Генерал Колев 62. Екипа ни е изграден от млади,интелигентни хора с иновативно мислене. Разполага с 4 сервизни екипа изградени от специалисти с дългогодишен опит в инсталирането и сервизирането на  климатичната техника,снабдени с пълен комплект професионално обурудване.

При нас можете да получите пълна консултация при избора си на климатик от всякакъв тип (високостенен, подов, колонен, канален, касетъчни климатични системи). Ние предлагаме пълен набор от услуги свързани с  климатичната техника,като доставка, монтаж, гаранционно и извънгаранционно обслужване. Предлагаме също така и абонаментна поддръжка на климатици и съоръжения от подобен тип на фирми,ведомства и домакинства в град Варна и региона. Мегаелектроникс-АП-офис гр. Варна,както климатичната техника на краен клиент,така и на едрови партньори в региона на преференциални цени с фиксирана отстъпка.

Varna Office При нас можете да намерите климатични системи от водещи производители,като: Fujitsu General, Daikin, Mitsubishi   Electric, Mitsubishi Heavy, Gree, Panasonic, Toshiba, LG ,Hitachi ,Midea, Nippon,подходящи за помещения с различен обем и специфичност,като например жилища,офиси,промишлени цехове, магазини,ресторанти,сървърни помещения и други.Ние поддържаме техника на склад в град Варна,а при заявка на по-големи количества извършваме бърза и безплатна доставка до адрес на клиента.

Varna Office Нашите консултанти могат да ви изготвят пълни проекти за VRV,VRF и вентилационни системи и да бъдат изпълнени на обект,както и да ви съдействат за покупка на лизингов принцип ,като ви изготвят план подходящ за вашите нужди чрез продуктите на нашите патрньори „ТИ БИ АЙ Банк”, „БНП Париба Лични Финанси” или „Уникредит кънсюмър файненс”.При нас можете да получите пълна консултация и изготвянето на пълния набор документи за да кандидатствате за кредит „Енергийна ефективност”,чрез който вие спестявате 20% от стойността на уреда.

В отношенията си с клиентите фирмата залага на качеството и коректното дългосрочно партньорство.

Контакти за едрови партньори и клиенти:

гр. Варна, ул.Генерал Колев 62
Моб.: 0893/618980
e-mail: office_varna@megaelectronics.bg