Монтаж на бойлери

Начало/Монтаж на бойлери

eldominvestИдеалният вариант за топла вода е да сте свързани с Топлофикация но дори и тогава е хубаво да разполагате с резервен план. Електрическите бойлери от 40, 60, 80 , 100 , 120 л. и тези, които затоплят на момента течаща вода са най-добрата алтернатива на централната топла вода. Инсталирането и подмяната на такива уреди в дома Ви е задължително да бъде извършено от специалист водопроводчик който да разполага с необходимите инструменти. Ние ще се съобразим с вашите изисквания и възможности като Ви помогнем да изберете най-подходящия бойлер за дома ви.
Частите на електрически бойлер, са достъпни и лесно могат да бъдат подменени от професионален водопроводчик, ако не са в изправност. Мега Електроникс Ви предлага качествени услуги за вашия дом.

Цените за монатаж на бойлери са подадени без включени меки връзки, съединения и спирателни кранове, като необходимия брой материали се определя на масто поради това, че всеки монтаж е строго специфичен и не може да бъде предположено точно колко материали ще бъдат вложени при монтажа. Както има и възможност при демонтажа на стария бойлер да бъдат използвани някой от съединенията за монтаж на новия бойлер.

Цена за монтаж на бойлери до 120 л.- 100 лв.

Цена за монтаж на бойлер от 120 до 250 л.- 180 лв.

Цена за монтаж на бойлер от 250 до 500 л.- 300 лв.

Цена за демонтаж на стар бойлер – 50 лв.