Индивидуално обслужване
0700 80 006

Климатици Враца

Заповядайте в магазинът ни за климатици в град Враца, който се намира в жк. Дъбника до блок 32.

Мега Електроникс предоставя на своите клиенти в град Враца, моделите климатици на водещите производители с по-широко разпространение на българския пазар като Viessmann,Fujitsu General, Daikin, Mitsubishi Heavy, Panasonic, Toshiba, LG, Gree, Samsung, Inventor и други., доказали своята енергийна ефективност, с достъпна цена и висока надеждност при експлоатация.

Предлагаме в най-големият град в Северозападна България  всички видове услуги, свързани с климатичната техника, като консултации, относно инсталацията и правилния избор на климатик, доставка, монтаж и сервизно обслужване на всички марки климатици.

Контакти
Адрес: гр. Враца, жк. Дъбника, до блок 32
моб. тел.: 0893 013 207
моб. тел.: 0887 598 890
office_vraca@megaelectronics.bg
Работно време
понеделник-петък: 09:00-18:00 часа
събота: 10:00-14:00 часа
неделя: почивен ден

При нас може да намерите богата гама от продукти в областта на климатизацията и отоплението, в зависимост от конкретните нужди. Те са приложими за помещения с различен обем и специфичност като жилища, офиси, промишлени цехове, магазини, ресторанти, сървърни помещения и други. Ние поддържаме техника на склад в гр. Враца, а при заявка на по-големи количества извършваме бърза и безплатна доставка до адрес на клиента.

Изпълняваме поръчки, както в град Враца, така и в селата в региона.

Предлагаме също така и абонаментна поддръжка на климатици и съоръжения от подобен тип на фирми, ведомства и домакинства в региона.

В удобно за Вас време извършваме безплатни огледи на помещението и заедно обсъждаме вариантите за монтаж на климатика.

Нашите консултанти може да Ви съдействат за покупка на лизингов принцип, като Ви изготвят план, подходящ за Вашите нужди, чрез продуктите на нашите партньори – "tbi bank", "ПБ ЛИЧНИ ФИНАНСИ BY POSTBANK" и "УНИKРЕДИТ КЪНСЮМЪР ФАЙНЕНСИНГ".

Те осигуряват различни варианти на кредитиране, с най-добри условия, максимално улеснение, атрактивни лихвени проценти и преференций.

Мега Електроникс – офис Враца разполага със сервизни екипи, изградени от специалисти с дългогодишен опит в монтирането и сервизирането на климатици, снабдени с пълен комплект професионално оборудване. Ние предлагаме, както климатична техника на краен клиент, така и на едрови партньори в региона на преференциални цени с фиксирана отстъпка. В отношенията си с клиентите, фирмата залага на качеството и коректното дългосрочно партньорство.

Цените ги определяме заедно, с активно сътрудничество, взаимно доверие и бързи решения, които са в основата на добрата съвместна работа. Коректността и надеждността на фирма Мега Електроникс я прави предпочитан партньор за български и чуждестранни фирми.

    Прочел съм и съм съгласен с ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

    Call Now Button