Индивидуално обслужване
0700 80 006

Климатици Враца

Магазин за климатици в враца

Заповядайте в най-новият ни магазин за климатици в град Враца, който се намира в жк. Дъбника до блок 32.

Мега Електроникс предоставя на своите клиенти в град Враца, моделите климатици на водещите производители с по-широко разпространение на българския пазар като Viessmann,Fujitsu General, Daikin, Mitsubishi Heavy, Panasonic, Toshiba, LG, Gree, Samsung, Inventor и други., доказали своята енергийна ефективност, с достъпна цена и висока надеждност при експлоатация.

Предлагаме в най-големият град в Северозападна България  всички видове услуги, свързани с климатичната техника, като консултации, относно инсталацията и правилния избор на климатик, доставка, монтаж и сервизно обслужване на всички марки климатици.

Контакти
Адрес: гр. Враца, жк. Дъбника, до блок 32
моб. тел.: 0893 013 207
моб. тел.: 0887 598 890
office_vraca@megaelectronics.bg
Работно време
понеделник-петък: 09:00-18:00 часа
събота: 10:00-14:00 часа
неделя: почивен ден

Изпълняваме поръчки, както в град Враца, така и в селата в региона. Нашите консултанти може да Ви съдействат за покупка на лизингов принцип, като Ви изготвят план, подходящ за Вашите нужди, чрез продуктите на нашите партньори – "tbi bank", "ПБ ЛИЧНИ ФИНАНСИ BY POSTBANK" и "УНИKРЕДИТ КЪНСЮМЪР ФАЙНЕНСИНГ". При нас можете да получите пълна консултация и изготвянето на пълния набор документи, за да кандидатствате за кредит „Енергийна ефективност”, с който ще спестите 20% от стойността на уреда.

климатици враца

Мега Електроникс – офис Враца разполага със сервизни екипи, изградени от специалисти с дългогодишен опит в монтирането и сервизирането на климатици, снабдени с пълен комплект професионално оборудване. Ние предлагаме, както климатична техника на краен клиент, така и на едрови партньори в региона на преференциални цени с фиксирана отстъпка. В отношенията си с клиентите, фирмата залага на качеството и коректното дългосрочно партньорство.

vratsa2

Цените ги определяме заедно, с активно сътрудничество, взаимно доверие и бързи решения, които са в основата на добрата съвместна работа. Коректността и надеждността на фирма Мега Електроникс я прави предпочитан партньор за български и чуждестранни фирми.

vratsa3

    Прочел съм и съм съгласен с ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

    Call Now Button