Индивидуално обслужване
0700 80 006

ВК Люлин –София и „Мега Електроникс-АП“ ООД

Публикувано на 02/09/2020

ВК Люлин започва дейността си през 2013г. в едноименния столичен квартал и в него тренират децата от района. Той се развива много бързо  и за кратко време стана популярен във волейболните среди в България.

vk lyulin 3

През годините клубът се утвърди като една от най-устойчиво развиващите си волейболни школи у нас. И всичко това се случи благодарение на упоритата работа с децата от страна на треньорите и ръководството му.

През ноември 2019г. ВК Люлин стартира с мъжки отбор във Висшата лига, който е изграден от юноши на клуба и опитни играчи.

Те са обединени от общия стремеж за победа и достигане до плейофите. А основната им цел е да бъдат пример за децата и да помогнат за израстването на младите играчи.

vk lyulin

Участитето във висшата лига беше обявено на  специална пресконференция в Пресклуб „България“.

Президентът на клуба Деян Нинов заяви пред репортерите, че реализирането на  проекта е станал възможен благодарение на няколко спонсори.

Изпълнителнителният директор на „Мега Електроникс-АП“ ООД Г-н Петър Хетемов сподели: „ Ние вярваме в успеха на клуба и младите таланти. Ще бъдем до тях както емоциално, така и финансово с цел продължаване дорото развитие и усъвършенстване и за в бъдеще“.

„Мега Електроникс-АП“ ООД подкрепя българските колективни спортове в техните детско-юношески направления и участва активно в подпомагането на ВК Люлин.

Ще се радваме, ако потърсите връзка със служителите в нашите филиали

други публикации

Call Now Button