Индивидуално обслужване
0700 80 006

Вива клуб

Изолзвайте отстъпки с Вашата VIVAClub карта:

Ако сте частен клиент, използвате една или повече услуги на VIVACOM през последните 6 месеца и сте редовен платец за същия период, Вие вече сте част от VIVAClub и можете да се възползвате от всички предимства на Вашето членство, когато закупувате продукти в магазините на VIVACOM или ползвате продукти и услуги при нашите партньори. Като член на клуба на лоялните ни клиенти, Вие получавате персонална VIVAClub лоялна карта, с Вашето име, клиентски код, магнитна лента и баркод. Картата Ви идентифицира като лоялен клиент на VIVACOM, когато пазарувате в нашите магазини или в обектите на всички наши настоящи и бъдещи партньори.

Къде можете да се възползвате от специални предложения?

VIVACOM поддържа и развива партньорство с водещи компании в различни сектори на българския пазар като банки и застрахователни институции, туристически курорти и агенции, хипермаркети, бензиностанции и автомобилни компании, хотели и ресторанти, фирми за доставка, аптеки, оптики, здравни центрове и ВСЕКИ МАГАЗИН НА МЕГАЕЛЕКТРОНИКС!

Това дава възможност Вие, лоялните клиенти на VIVACOM, да ползватe целогодишно преференциални условия в обектите на нашите партньори в цялата страна. Повече информация за Вива Клуб може да получите от тук!

Ще се радваме, ако потърсите връзка със служителите в нашите филиали
Call Now Button