Индивидуално обслужване
0700 80 006

Климатици Велико Търново

Магазинът ни в град Велико Търново се намира на ул. „Полтава“ 3. Екипът ни е изграден от млади и интелигентни хора с иновативно мислене. При нас може да получите пълна консултация при избора на климатик от всякакъв тип (високостенен, подов, таванно-подов, канален, колонен, касетъчен). Ние предлагаме пълен набор от услуги, свързани с климатичната техника, като доставка, монтаж,  гаранционно и извънгаранционно обслужване.

Предлагаме също така и абонаментна поддръжка на климатици и съоръжения от подобен тип на фирми, ведомства и домакинства в гр. Велико Търново и региона.

Контакти
Адрес: гр. Велико Търново, ул. „Полтава“ 3
моб. тел.: 0895 561 319
Email: office_vt@megaelectronics.bg
Работно време
понеделник-петък: 09:00-18:00 часа
събота: 10:00-14:00 часа
неделя: почивен ден

При нас може да намерите климатични системи на водещите производители: Fujitsu General, Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Panasonic, Toshiba, LG, Hitachi,  Nippon и други, подходящи за помещения с различен обем и специфичност като жилища, офиси, промишлени цехове, магазини, ресторанти, сървърни помещения и други. Ние поддържаме техника на склад в гр. Велико Търново, а при заявка на по-големи количества извършваме бърза и безплатна доставка до адрес на клиента.

климатици велико търново

Нашите консултанти могат да Ви съдействат за покупка на лизингов принцип, като Ви изготвят план, подходящ за вашите нужди, чрез продуктите на нашите патрньори „ТИ БИ АЙ Банк”, „БНП Париба Лични Финанси” или „Уникредит кънсюмър файненс”. При нас можете да получите пълна консултация и изготвянето на пълния набор документи, за да кандидатствате за кредит „Енергийна ефективност”, чрез който спестявате 20% от стойността на уреда.

veliko t

Мегаелектроникс – офис Велико Търново разполага с 3 сервизни екипа, изградени от специалисти с дългогодишен опит в инсталирането и сервизирането на климатична техника, снабдени с пълен комплект професионално обурудване. Ние предлагаме, както климатична техника на краен клиент, така и на едрови партньори в региона на преференциални цени с фиксирана отстъпка. Нашите консултанти могат да Ви изготвят пълни проекти за VRV, VRF и вентилационни системи, и да бъдат изпълнени на обект.

Офисът ни в град Велико Търново покрива регионално и гр. Горна Оряховица, гр. Лясковец и гр. Елена. В отношенията си с клиентите фирмата залага на качеството и коректното дългосрочно партньорство.

veliko t3

    Прочел съм и съм съгласен с ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

    Call Now Button