Индивидуално обслужване
0700 80 006

Климатици Велико Търново

Екипът ни е изграден от млади и интелигентни хора с иновативно мислене. При нас може да получите пълна консултация при избора на климатик от всякакъв тип (високостенен, подов, таванно-подов, канален, колонен, касетъчен). Ние предлагаме пълен набор от услуги, свързани с климатичната техника, като доставка, монтаж,  гаранционно и извънгаранционно обслужване.

Предлагаме също така и абонаментна поддръжка на климатици и съоръжения от подобен тип на фирми, ведомства и домакинства в гр. Велико Търново и региона.

Предлаганите марки климатични системи при нас са: Viessmann,Fujitsu General, Daikin, Mitsubishi Heavy, Panasonic, Toshiba, LG, Gree, Samsung, Inventor и други.

Контакти
Адрес: ул. "Полтава" 3
тел.: 0 700 80 006
моб. тел.: 0895561319
Email: office_vt@megaelectronics.bg
Работно време
понеделник-петък: 09:00-18:00 часа
събота: почивен ден
неделя: почивен ден

При нас може да намерите богата гама от продукти в областта на климатизацията и отоплението, в зависимост от конкретните нужди. Те са приложими за помещения с различен обем и специфичност като жилища, офиси, промишлени цехове, магазини, ресторанти, сървърни помещения и други. Ние поддържаме техника на склад в гр. Велико Търново, а при заявка на по-големи количества извършваме бърза и безплатна доставка до адрес на клиента.

климатици велико търново

Нашите консултанти могат да Ви съдействат за покупка на лизингов принцип, като Ви изготвят план, подходящ за вашите нужди, чрез продуктите на нашите патрньори "tbi bank" и „Уникредит кънсюмър файненс”.

veliko t

Мегаелектроникс – офис Велико Търново разполага с 3 сервизни екипа, изградени от специалисти с дългогодишен опит в инсталирането и сервизирането на климатична техника, снабдени с пълен комплект професионално обурудване. Ние предлагаме, както климатична техника на краен клиент, така и на едрови партньори в региона на преференциални цени с фиксирана отстъпка. Нашите консултанти могат да Ви изготвят пълни проекти за VRV, VRF и вентилационни системи, и да бъдат изпълнени на обект.

Офисът ни в град Велико Търново покрива регионално и гр. Горна Оряховица, гр. Лясковец и гр. Елена. В отношенията си с клиентите фирмата залага на качеството и коректното дългосрочно партньорство.

veliko t3


    Прочел съм и съм съгласен с ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

    Call Now Button