Индивидуално обслужване
0700 80 006

София – Запад

Магазин за климатици в София кв. Люлин

Един от магазините на Мега Електроникс в гр. София се намира в ж.к. Люлин 7, бл. 752, магазин 4.

Заповядайте при нас, където ще получите пълна консултация, относно Вашите интереси, свързани с климатичната техника, която предлагаме. Фирмата ни е доказана в бранша, като с течение на годините името ни се превърна в синоним на качествено и бързо обслужване, на коректни партньорства и изгодни цени за клиентите. Ние държим на изградените с нашите потребители трайни партньорски отношения и се стремим към задоволяване на всички интереси, които припокриват модерния и динамичен пазар в България. В работата си на първо място поставяме клиента, като приоритет за нас е ефективното изпълнение на възложените ни задачи.

Контакти
Адрес: гр. София, ж.к. Люлин 7, бл. 752, магазин 4
Mоб. тел.: 0893 618 978
Email: office_sofia2@megaelectronics.bg
Работно време
понеделник-петък: 09:00-18:00 часа
събота: 10:00-14:00 часа
неделя: почивен ден

Екипът ни е изграден от млади, компетентни специалисти с иновативно мислене и опит в сферата на климатичната техника.

Може да ни се доверите изцяло при избора и покупката на климатик от всякакъв тип (високостенен, подов, колонен, канален, касетъчен), като може да ползвате пълният пакет допълнителни услуги, които фирмата предлага във всички наши офиси  страната – доставка, монтаж, гаранционно и извънгаранционно обслужване за вашия климатик.

При нас може да получите отговори на всякакви технически въпроси, свързани с климатичната техника, както и относно определени модели на водещите производители, отзиви и професионално мнение.

Заповядайте при нас, за да бъдете запознати с най-новите модели климатични системи и най-изгодните оферти за качествена климатизация.

Има възможност за закупуването на техника на лизинг, като кандидатстването става на място в магазина, само срещу лична карта. Наши кредитни партньори са "БАНКА ДСК", "tbi bank", "ПБ ЛИЧНИ ФИНАНСИ BY POSTBANK" и "УНИKРЕДИТ КЪНСЮМЪР ФАЙНЕНСИНГ".

В магазина може да намерите климатични системи на водещите производители: Daikin, Viessmann, Fujitsu General, Mitsubishi Heavy, Panasonic, Toshiba, LG, Gree, Samsung, Inventor и други.

Поддържаме техника на склад, а при заявка на по-големи количества или по-специфични климатизатори и такива с по-големи мощности извършваме бърза и безплатна доставка до адреса на клиента.

    Прочел съм и съм съгласен с ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

    Call Now Button