Индивидуално обслужване
0700 80 006

София – Юг

Магазин за климатици в софия кв. Манастирски ливади

Разширяването на дейността на фирмата ни, както и увеличаването на обема от битови и едрови клиенти, които ни повериха и сервизната дейност по климатичните си инсталации, затвърди необходимостта от повече магазини на Мега Електроникс в град София. Магазинът се намира в квартал Манастирски ливади, на улица „Иван Сусанин” 43 (на ъгъла с булевард „Братя Бъкстон“). Дейността на магазина обхваща южните райони на столицата – Борово, Манастирски ливади, Драгалевци, Симеоново, Павлово, Красно село, Стрелбище, Лагера, Хиподрума, Бели брези, Гоце Делчев и др.

Контакти
Адрес: гр. София, ул. ”Иван Сусанин” 43
Моб. тел.: 0894 343 150
Email: office_sofia3@megaelectronics.bg
Работно време
понеделник-петък: 09:00-18:00 часа
събота: 10:00-14:00 часа
неделя: почивен ден

В удобно за Вас време извършваме безплатни огледи на помещението и заедно обсъждаме вариантите за монтаж на климатика.

Заповядайте при нас, за да бъдете запознати с най-новите модели климатични системи и най-изгодните оферти за качествена климатизация. Има възможност за закупуването на техника на лизинг, като кандидатстването става на място в магазина, само срещу лична карта. Наши кредитни партньори са “БАНКА ДСК“, “tbi bank“, “ПБ ЛИЧНИ ФИНАНСИ BY POSTBANK” и “УНИKРЕДИТ КЪНСЮМЪР ФАЙНЕНСИНГ“.

Екипът ни е съставен от млади, комуникативни служители, с необходимите компетенции и квалификации, за които са важни Вашите идеи, и които ще Ви помогнат коректно във Вашия избор.

Фирмата ни залага на качественото изпълнение, релизацията на проектите във възможно най-кратки срокове и не на последно място – изгодни цени и условия. Дългогодишният ни опит и нашите дългосрочни отношения с клиентите ни затвърдиха като една от най-отговорните и надеждни фирми в сферата на климатизацията.

Част от предлаганите от нас марки климатици са: Daikin, Viessmann, Fujitsu General, Mitsubishi Heavy, Panasonic, Toshiba, LG, Gree, Samsung, Inventor и други.

Освен климатични системи от различен тип, при нас могат да бъдат закупени и камини, соларни системи, бойлери, различни видове печки, конвектори, вентилатори, въздуховоди, въздушни завеси и др. Също така предлагаме изготвяне и осъществяване на проекти за VRV, VRF и вентилационни системи, като тук желанието на клиента е изцяло съобразено с най-изгодните възможни конфигурации.

Заповядайте на място в магазина за комплексно и отговорно обслужване, в което Вашия топлинен комфорт е приоритет за нас!

    Прочел съм и съм съгласен с ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

    Чат съпорт

    Обикновено отговаря в рамките на минути.

    Здравейте. Моля, кликнете бутона по-долу, за да разговаряте с нас през Viber.

    Call Now Button