Индивидуално обслужване
0700 80 006

Климатици Русе

Магазин за климатици в русе

Магазинът ни в град Русе се намира на ул. „Плиска“ 2. Изгараден е от млади, компетентни специалисти с иновативно мислене и дългогодишен опит в сферата на климатичната техника.

Предлагаме всички видове услуги, свързани с климатичната техника, като консултиране, доставка, монтаж и сервизно обслужване на всички марки климатици. Изготвяме проекти за VRV, VRF и вентилационни системи. Работим с климатици за различни помещения с различна сложност и обем например жилища, офиси, промишлени цехове, магазини, ресторанти, сървърни помещния и други. Предлагаме още и абонаментно сервизно обслужване.

Контакти
Адрес: гр. Русе, ул. „Плиска“ 2
моб. тел.: 0893 645 720
Email: office_ruse@megaelectronics.bg
Работно време
понеделник-петък: 09:00-18:00 часа
събота: 10:00-14:00 часа
неделя: почивен ден

Предлагаме голямо разнообразие от марки и модели климатици на водещи производители, като Viessmann,Fujitsu General, Daikin, Mitsubishi Heavy, Panasonic, Toshiba, LG, Gree, Samsung, Inventor и други, които са създадени по най-съвременни технологии, осигурявайки висока ефективност и икономичност на добри цени. Изпълняваме поръчки, както в град Русе, така и в Тутракан, Разград, Силистра, Дулово, Кубрат и във виски села около тези градове.

климатици русе

Нашите консултанти могат да Ви съдействат за покупка на лизингов принцип, като Ви изготвят план, подходящ за Вашите нужди чрез продуктите на нашите патрньори – "tbi bank", "ПБ ЛИЧНИ ФИНАНСИ BY POSTBANK" и "УНИKРЕДИТ КЪНСЮМЪР ФАЙНЕНСИНГ".

Мега Електроникс Русе разполага с 1 сервизен екип, изграден от специалисти с дългогодишен опит в инсталирането и сервизирането на климатична техника, снабдени с пълен комплект професионално обурудване. Ние предлагаме, както климатична техника на краен клиент, така и на едрови партньори в региона на преференциални цени с фиксирана отстъпка.

В отношенията си с клиентите фирмата залага на качеството и коректното дългосрочно партньорство.

rusemegael

    Прочел съм и съм съгласен с ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

    Call Now Button