Климатици Русе

Начало/Климатици Русе

МАГАЗИН ЗА КЛИМАТИЦИ В РУСЕ

Магазинът ни в град Русе се намира на ул. „Плиска“ 2. Изгараден е от млади, компетентни специалисти с иновативно мислене и дългогодишен опит в сферата на климатичната техника.

Предлагаме всички видове услуги, свързани с климатичната техника, като консултиране, доставка, монтаж и сервизно обслужване на всички марки климатици. Изготвяме проекти за VRV, VRF и вентилационни системи. Работим с климатици за различни помещения с различна сложност и обем например жилища, офиси, промишлени цехове, магазини, ресторанти, сървърни помещния и други. Предлагаме още и абонаментно сервизно обслужване.


Адрес
гр. Русе, ул. „Плиска“ 2
Контакти
моб. тел.: 0893 645 720
Email: office_ruse@megaelectronics.bg
Работно време
понеделник-петък: 09:00-18:00 часа
събота: 10:00-14:00 часа
неделя: почивен ден

Предлагаме голямо разнообразие от марки и модели климатици на водещи производители, като Daikin, Panasonic, Mitsubishi, Fujitsu General, Toshiba, Samsung, LG, Nippon, Hitachi и др., които са създадени по най-съвременни технологии, осигурявайки висока ефективност и икономичност на добри цени. Изпълняваме поръчки, както в град Русе, така и в Тутракан, Разград, Силистра, Дулово, Кубрат и във виски села около тези градове.

Нашите консултанти могат да Ви съдействат за покупка на лизингов принцип, като Ви изготвят план, подходящ за Вашите нужди чрез продуктите на нашите патрньори – „ТИ БИ АЙ Банк”, „БНП Париба Лични Финанси” или „Уникредит кънсюмър файненс”. При нас може да получите пълна консултация и изготвянето на пълния набор документи, за да кандидатствате за кредит „Енергийна ефективност”, с който спестявате 20% от стойността на уреда. Мега Електроникс Русе разполага с 1 сервизен екип, изграден от специалисти с дългогодишен опит в инсталирането и сервизирането на климатична техника, снабдени с пълен комплект професионално обурудване. Ние предлагаме, както климатична техника на краен клиент, така и на едрови партньори в региона на преференциални цени с фиксирана отстъпка.

В отношенията си с клиентите фирмата залага на качеството и коректното дългосрочно партньорство.

Форма за контакти