Индивидуално обслужване
0700 80 006

Релакс и комфорт в къмпинг "Градина" - гр. Черноморец, м-ст Аклади Чеири

Къмпинг Градина - на 30 км от Бургас, в залива между живописния Черноморец и античния Созопол  е един от най-старите и известни къмпинги у нас, където  вече 4 поколения създадоха незабравими летни спомени, далеч от градския стрес и забързаното ежедневие – в съчетание с природата и морето.
В къмпинга  ще откриете както места за настаняване на собствени каравани, така и модерни, напълно оборудвани бунгала, подходящи за дълъг престой до морето.

Бунгалата са подходящи за всички, които искат да са близо до морето и природата, но държат на удобствата. Те се намират само на няколко метра от морето и са напълно оборудвани за да се чувствате както у дома си.

За осигуряване на климатичният комфорт в тях се погрижи фирма "Мега Електроникс АП - ООД".

Екипът ни извърши доставка и монтаж на мулти сплит системи на световноизвестната марка Gree и климатици на прозводителя Nordstar.

Мулти сплит системите Gree се отличават с висока енергийна ефективност, качественост и надежност, което води до дълъг експлоатационен живот и бърза възвращаемост на вложените инвестиции. Те са подходящи както за охлаждане, така и за отопление. С тях може да си осигурите целогодишен комфорт и същевременно да спестите място и да запазите приветливият облик на фасадните части.

Климатици Nordstar - инверторни сплит системи с компактни размери и непринудена визия, които безпроблемно се вписват във всеки интериор. Чрез тях може лесно да избегнете летните горещини и смело да посрещнете студената зима.

Повече информация за мулти сплит системи GREE може да намерите тук…

Повече информация за стайни климатици NORDSTAR може да намерите тук…

Повече информация за къмпинг "Градина" може да намерите тук…

Ще се радваме, ако потърсите връзка със служителите в нашите филиали
Call Now Button