Реализирани проекти – отопление

Фирма Мега Eлектроникс  е специализирана в инженеринг, доставка и изграждане на системи за отопление от всякакъв тип. Дългогодишният ни опит в дейността позволява да изграждаме всякакъв тип системи за отопление, както за битови нужди – жилищни сгради и къщи, така и административни сгради и ведомства, бизнес сгради с офис помещения, сгради за обществени нужди – детски градини, училища и болници. При изпълнение на такъв тип системи, ние не правим компромис  с качеството на влаганите материали и консумативи, като материалите, които влагаме са придружени с необходимата документация, която удостоверява тяхното качество, а именно сертификати за качество и декларации за съответстие на продуктите. Ние предлагаме продукти само от доказани производители в областта на отоплението и климатизацията, като : Oventrop, Rehau, Icma, Eurotherm, Aquatherm, Willo, IMP Pump и Globus.

Мега Електроникс изгражда системи за централна климатизация и отопление с Чилър съоръжения и Термопомпемпени системи  –  вода – въздух от типа „сплит системи” с вътрешно и външно тяло, както и термопомпени системи от тип „Моноблок”. Този тип оборудване захранва изградени вътрешни водни системи – затворен тип. Ние имаме изградени множество обекти – частни къщи с термопомпени системи Daikin Althema, Atlantic, Gree, Mitsubishi Heavy industry и Mitsubishi Electric с вътрешно радиаторно отопление и системи за водно подово отопление – Rehau, Oventrop, Eurotherm, както и изграждане на конвекторни системи за охлаждане и отопление на апартаменти, еднофамилни къщи и офис помещения. Ежегодно доставяме между 20 и 30 броя чилър съоръжения, които инсталираме и изграждаме нужната вътрешна тръбна инсталация с всички прилежащи елементи към нея до пълният пуск на съоръженията към съответните обекти. Наши клиенти на такъв тип съоръжения са хотели, административни и офис сгради, държавни учреждения и др.

Ние сме изградили и подменили множество инсталации  – системи за парно на училища, детски градини и държавни учреждения. Този тип реализирани проекти са както в гр. София, така и в останалата част от страната. Подменени са щранг инсталациите, котелно – помпени групи, колектори и арматури, както и при някои обекти – газови или котли на друг тип гориво (Пелетни и на твърдо гориво). Доставяме и монтираме нови алуминиеви глидерови  и панелни радиатори.

Успешно доставяме и монтираме годишно над 300 пелетни котли и котли на твърдо гориво, както и камини  – пелетни и на дърва с водни ризи, както и прилежащата инсталация към тях. Предлаганото оборудване е от производители с доказано качество в бранша.

В галериите може да откриете една малка част от успешно реализираните  от нас проекти . Надяваме се да Ви бъдем полезни с примерите на типове системи и отоплители, както и на сътоветните решения за отопление и климатизация.

Екипът на Мега Eлектроникс