Индивидуално обслужване
0700 80 006

Реализирани проекти - отопление и БГВ

Фирма Мега Eлектроникс  е специализирана в инженеринг, доставка и изграждане на системи за отопление от всякакъв тип. Дългогодишният ни опит в дейността позволява да изграждаме всякакъв тип системи за отопление - както за  жилищни сгради и къщи, така и за административни сгради и ведомства, бизнес сгради с офис помещения, сгради за обществени нужди – детски градини, училища и болници и др. . При изпълнение на такъв тип системи, ние не правим компромис  с качеството на влаганите материали и консумативи, които  са придружени с необходимата документация за произход - сертификати, за качество и декларации за съответстие на продуктите. Ние предлагаме продукти само от доказани производители в областта на отоплението, климатизацията и осигуряване на битова гореща вода като : Oventrop, Rehau, Icma, Eurotherm, Aquatherm, Willo, IMP Pump, Globus, Immergas, Viessmann, Bosch и др. .

Мега Електроникс изгражда системи за централна климатизация и отопление с чилър съоръжения и термопомпемпени системи  –  вода - въздух, тип „сплит системи”, с вътрешно и външно тяло и термопомпени системи от тип „Моноблок”. Този тип оборудване захранва изградени вътрешни водни системи – затворен тип. Ние имаме реализирани  множество обекти – частни къщи с термопомпени системи Daikin Althema, Atlantic, Gree, Mitsubishi Heavy industry и др. както с вътрешно радиаторно отопление и системи за водно подово отопление – Rehau, Oventrop, Eurotherm, така и изграждане на конвекторни системи за охлаждане и отопление на апартаменти, еднофамилни къщи и офис помещения. Ежегодно доставяме и инсталираме между 20 и 30 броя чилър съоръжения, за които изграждаме и нужната вътрешна тръбна инсталация, с всичките и прилежащи елементи - до пълният им пуск  към съответните обекти. Наши клиенти на такъв тип съоръжения са хотели, административни и офис сгради, държавни учреждения и др.

Ние сме изградили и подменили множество инсталации  - системи за парно на училища, детски градини и държавни учреждения. Този тип реализирани проекти са както в гр. София, така и в останалата част от страната. Подменени са щранг инсталациите, котелно – помпени групи, колектори и арматури, както и при някои обекти – газови или котли на друг тип гориво (пелетни и на твърдо гориво).

Извършваме доставка и монтаж на нови алуминиеви глидерови  и панелни радиатори,  пелетни котли и котли на твърдо гориво, камини  - пелетни и на дърва с водни ризи и прилежащото оборудване към тях, от производители с доказано качество в бранша.

В галерията може да видите  малка част от успешно реализираните  от нас проекти . Надяваме се да Ви бъдем полезни с примерните типове системи и отоплители. Екипът на Мега Eлектроникскакто е на разположение да консултира и съдейства за избора на необходимите и подходящи решения за отопление и климатизация.

СОЛАРНИ СИСТЕМИ

Ще се радваме, ако потърсите връзка със служителите в нашите филиали
Call Now Button