Индивидуално обслужване
0700 80 006

Клима Промо

 • Климатик Toshiba YUKAI RAS-B10E2KVG/E2AVG
  включен монтаж
  0% лихва

  Климатик Toshiba YUKAI RAS-B13E2KVG/E2AVG

  1699 лв.
 • - 9%
  Климатик Daikin FTXM35/RXM35
  Климатик Daikin FTXM35/RXM35
  включен монтаж
  0% лихва

  Климатик Daikin FTXM35/RXM35

  2899 лв.
 • Климатик VIESSMANN VITOCLIMA 100-S IWAA100MHA026 / OFAA100MHA026
  Климатик VIESSMANN VITOCLIMA 100-S IWAA100MHA026 / OFAA100MHA026

  КЛИМАТИК VIESSMANN VITOCLIMA 100-S IWAA100MHA032 / OFAA100MHA032

 • Климатик VIESSMANN VITOCLIMA 200-S IWAA200MHA026 / OFAA200MHA026
  Климатик VIESSMANN VITOCLIMA 200-S IWAA200MHA026 / OFAA200MHA026

  Климатик VIESSMANN VITOCLIMA 200-S IWAA200MHA032 / OFAA200MHA032

Call Now Button