Индивидуално обслужване
0700 80 006

Климатици Плевен

Магазин за климатици в плевен

Магазина на Мега Електроникс в град Плевен се намира на ул. „Сан Стефано“ 29. Изгараден е от млади и компетентни специалисти с иновативно мислене и дългогодишен опит в сферата на климатичната техника. При нас може да се доверите изцяло при избора при покупката на климатик от всякакъв тип (високостенен, подов, колонен, канален, касетъчен), като може да ползвате пълният пакет допълнителни услуги, които фирмата предлага във всички наши офиси в цялата страна – доставка, монтаж, гаранционно и извънгаранционно обслужване за Вашия климатик.

Контакти
Адрес: гр. Плевен, ул. „Сан Стефано“ 29
моб. тел.: 0893 618 977
тел.: 0 700 80 006
Email: office_pleven@megaelectronics.bg
Работно време
понеделник-петък: 09:00-18:00 часа
събота: 10:00-14:00 часа
неделя: почивен ден

Тук може да се обърнете към наш специалист – консултант на климатична техника, който ще Ви предложи както климатик подходящ като клас, тип, марка и функции за вашите нужди, така може да Ви консултира и да съдейства при покупка на лизингов принцип, като Ви изготви план, подходящ за Вас, чрез предлаганите продукти от партньорите ни – „ТИ БИ АЙ Банк”, „БНП Париба Лични Финанси” или „Уникредит кънсюмър файненс”, с чиито условия Вие ще получите максимално улеснение и преференций при кредитирането на продукта.

климатици плевн

При нас може да получите пълна консултация, както и изготвянето на пълния набор от документи за кандидатстване за покупка на климатик чрез кредит „ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ”, с който спестявате 20% ОТ СТОЙНОСТТА НА УРЕДА

В магазина в град Плевен може да намерите климатични системи на водещите производители: Fujitsu General, Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Panasonic, Toshiba, LG, Hitachi, Samsung, Nippon и други. Мега Електроникс поддържа техника на склад в град Плевен, а при заявка на по-големи количества или по-специфични климатизатори и такива с по-галями мощности извършваме бърза и безплатна доставка до адреса на клиента.

    Прочел съм и съм съгласен с ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

    Call Now Button