Индивидуално обслужване
0700 80 006

Климатици Плевен

Магазинът на "Мега Електроникс - АП" ООД в град Плевен се намира на ул. „Хаджи Димитър“ 4. Екипът ни е изграден от млади и компетентни специалисти с иновативно мислене и дългогодишен опит в сферата на климатичната техника. При нас може да получите пълна консултация при избора на климатик  спрямо клас, марка, функции, тип /високостенен, подов, колонен, канален, касетъчен/, подходящи за вашите нужди.

Ние изпълняваме пълен набор от услуги, свързани с климатичната техника, като доставка, монтаж, гаранционно и извънгаранционно обслужване. Разполагаме със сервизни групи, квалифицирани и сертифицирани в инсталирането и сервизирането на климатична техника.

Контакти
Адрес: гр. Плевен, ул. „Хаджи Димитров“ 4
моб. тел.: 0893 618 977
тел.: 0 700 80 006
Email: office_pleven@megaelectronics.bg
Работно време
понеделник-петък: 09:00-18:00 часа
събота: 10:00-14:00 часа
неделя: почивен ден

Предлагаме също така и абонаментна поддръжка на климатици и съоръжения от подобен тип на фирми, ведомства и домакинства в региона.

В удобно за Вас време извършваме безплатни огледи на помещението и заедно обсъждаме вариантите за монтаж на климатика.

Предлаганата от нас климатична техника може да бъде закупена на кредит чрез следните партньори: Банка "ДСК" и "tbi bank"

"ПБ ЛИЧНИ ФИНАНСИ BY POSTBANK"

"УНИKРЕДИТ КЪНСЮМЪР ФАЙНЕНСИНГ".

Те осигуряват различни варианти на кредитиране, с най-добри условия, максимално улеснение, атрактивни лихвени проценти и преференций.

Фирмата ни залага на качественото изпълнение, релизацията на проектите във възможно най-кратки срокове и не на последно място – изгодни цени и условия. Дългогодишният ни опит и нашите дългосрочни отношения с клиентите ни затвърдиха като една от най-отговорните и надеждни фирми в сферата на климатизацията.

В магазинът ни в град Плевен може да намерите климатични системи на водещите производители: Viessmann, Fujitsu General, Daikin, Mitsubishi Heavy, Gree, Panasonic, Toshiba, LG, Samsung, както и много други подходящи за помещения с различен обем и специфичност като например жилища, офиси, промишлени цехове, магазини, ресторанти и сървърни помещения.

Предлагаме, както климатична техника на краен клиент, така и продажба на едрови партньори в региона на преференциални цени с фиксирани търговски отстъпки.

Ние поддържаме на склад най-масовите модели, а при заявка на по-големи количества, по-специфични климатизатори и такива с по-голями мощности извършваме възможно най-бърза и безплатна доставка до адреса на клиента.

Освен климатични системи от различен тип, при нас могат да бъдат закупени и камини, газови котли, въздухопречистватели, соларни системи, бойлери, различни видове печки, конвектори, вентилатори, въздуховоди, въздушни завеси и др.

Също така предлагаме изготвяне и осъществяване на проекти за VRV, VRF и вентилационни системи, като тук желанието на клиента е изцяло съобразено с най-изгодните възможни конфигурации.

Заповядайте на място в магазина за комплексно и отговорно консултиране и избиране на идеалното решение за вашите нужди!

    Прочел съм и съм съгласен с ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

    Call Now Button