Индивидуално обслужване
0700 80 006

Климатици Петрич

Магазина на фирма Мега Електорникс в град Петрич се намира на ул. „ул. Цар Борис ІІІ“ 39. Екипа ни е изграден от млади, интелигентни хора с иновативно мислене. При нас може да получите пълна консултация при избора на климатик от всякакъв тип (високостенен, подов, таванно – подов, канален, колонен).

Ние предлагаме пълен набор от услуги, свързани с климатичната техника, като доставка, монтаж, гаранционно и извънгаранционно обслужване. Предлагаме също така и абонаментна поддръжка на климатици и съоръжения от подобен тип на фирми, ведомства и домакинства в град Петрич и региона.

Контакти
Адрес: гр. Петрич, ул.Цар Борис ІІІ 39
моб.тел.: 0876 150 893
моб.тел.: 0884 150 893
моб. тел.: 0893 618 982
Email: office_petrich@megaelectronics.bg
Работно време
понеделник-петък: 09:00-18:00 часа
събота: 10:00-14:00 часа
неделя: почивен ден

При нас може да намерите климатични системи на водещите производители: Viessmann,Fujitsu General, Daikin, Mitsubishi Heavy, Panasonic, Toshiba, LG, Gree, Samsung, Inventor и други, подходящи за помещения с различен обем и специфичност като например жилища, офиси, промишлени цехове, магазини, ресторанти и сървърни помещения. Ние поддържаме техника на склад в гр. Петрич, а при заявка на по-големи количества извършваме бърза и безплатна доставка до адреса на клиента. Нашите консултанти могат да Ви съдействат за покупка на лизингов принцип, като Ви изготвят план, подходящ за вашите нужди чрез продуктите на нашите патрньори – "tbi bank", "ПБ ЛИЧНИ ФИНАНСИ BY POSTBANK" и "УНИKРЕДИТ КЪНСЮМЪР ФАЙНЕНСИНГ".

климатици петрич

Мега Електроникс Петрич разполага с 1 сервизен екип, изграден от специалисти с дългогодишен опит в инсталирането и сервизирането на климатична техника, снабдени с пълен комплект професионално обурудване. Ние предлагаме, както климатична техника на краен клиент, така и на едрови партньори в региона на преференциални цени с фиксирана отстъпка.

petrich

Нашите консултанти могат да Ви изготвят пълни проекти за VRV, VRF и вентилационни системи и да бъдат изпълнени на обект. Офисът в град Петрич покрива регионално гр. Сандански, гр. Мелник, гр. Кресна, гр. Симитли и всички села в региона.

В отношенията си с клиентите фирмата залага на качеството и коректното дългосрочно партньорство.

    Прочел съм и съм съгласен с ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

    Call Now Button