Индивидуално обслужване
0700 80 006

Офис Петрич - 2

Най-новият магазин на фирма Мега Електорникс отвори врати в град Петрич. Втрият офис в града на фирмата се намира на ул. „Пирин „№28. Екипът ни е изграден от млади, интелигентни хора с иновативно мислене. При нас може да получите пълна консултация при избора на климатик от всякакъв тип (високостенен, подов, таванно – подов, канален, колонен).

Предлагаме пълен набор от услуги, свързани с климатичната техника, като доставка, монтаж, гаранционно и извънгаранционно обслужване. Предлагаме също така и абонаментна поддръжка на климатици и съоръжения от подобен тип на фирми, ведомства и домакинства в град Петрич и региона.

При нас може да намерите климатични системи на водещите производители:Viessmann,Fujitsu General, Daikin, Mitsubishi Heavy, Panasonic, Toshiba, LG, Gree, Samsung, Inventor и други, подходящи за помещения с различен обем и специфичност като например жилища, офиси, промишлени цехове, магазини, ресторанти и сървърни помещения.

img 3dea30ac9945bb4a57693642a41d10a6 v
Контакти
Адрес: гр. Петрич, ул. „Пирин“ 28
моб.тел.: 0876 150 893
моб.тел.: 0884 150 893
моб. тел.: 0893 618 982
Email: office_petrich@megaelectronics.bg
Работно време
понеделник-петък: 09:00-18:00 часа
събота: 10:00-14:00 часа
неделя: почивен ден

Ние поддържаме техника на склад в гр. Петрич, а при заявка на по-големи количества извършваме бърза и безплатна доставка до адреса на клиента. Нашите консултанти могат да Ви съдействат за покупка на лизингов принцип, като Ви изготвят план, подходящ за вашите нужди чрез продуктите на нашите патрньори – "tbi bank", "ПБ ЛИЧНИ ФИНАНСИ BY POSTBANK" и "УНИKРЕДИТ КЪНСЮМЪР ФАЙНЕНСИНГ".

Нашите консултанти могат да Ви изготвят пълни проекти за VRV, VRF и вентилационни системи и да бъдат изпълнени на обект. Офисите в град Петрич покриват регионално гр. Сандански, гр. Мелник, гр. Кресна, гр. Симитли и всички села в региона.

В отношенията си с клиентите фирмата залага на качеството и коректното дългосрочно партньорство.

    Прочел съм и съм съгласен с ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

    Call Now Button