Пазарджик

Начало/Пазарджик

МАГАЗИН ЗА КЛИМАТИЦИ В ПАЗАРДЖИК

Магазинът за климатици в град Пазарджик се намира на ул. „Пловдивска“ 8. При нас можете да получите отговори на всякакви въпроси от техническо естество, свързани с климатичната техника, професионално мнение и отзиви, тъй като екипът ни е изграден от млади, компетентни специалисти с иновативно мислене.

В магазинът ни може да получите компетентна консултация при избора на климатик от всякакъв тип (високостенен,  подов, колонен, канален, таванно-подов), както и да ползвате пълния пакет услуги, които предлага фирмата като доставка, монтаж, гаранционно и извънгаранционно обслужване на вашия климатик.


Адрес
гр. Пазарджик, ул. „Пловдивска“ 8
Контакти
моб. тел.: 0898 776 124
Email: office_pz@megaelectronics.bg
Работно време
понеделник-петък: 09:00-18:00 часа
събота: 10:00-14:00 часа
неделя: почивен ден

Разполагаме с голямо разнообразие от климатични системи на водещите производители: Fujitsu General, Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Panasonic, Toshiba, LG, Hitachi, Samsung, Nippon и други. Ние поддържаме техника на склад в гр. Пазарджик, а при заявка на по-големи количества извършваме бърза и безплатна доставка до адреса на клиента.

Мега Електроникс в Пазарджик предлага изготвяне на проекти за VRV, VRF и ветилационни системи, както и пълното им изпълнение – производство, доставка, монтаж,  гаранционно и извънгаранционно обслужване.

Предлагаме, както климатична техника на краен клиент, така и на едрови партньори в региона, на преференциална цени с фиксирана търговска отстъпка. Консултантите ни в офис Пазарджик могат да Ви съдействат за покупка и на лизингов принцип, като Ви изготвят план, подходящ за вашите нужди, чрез предлаганите продукти от нашите партньори -„ТИ БИ АЙ Банк”, „БНП Париба Лични Финанси” или „Уникредит кънсюмър файненс”. При нас може да получите още пълна консултация, както и изготвяне на пълен набор документи за кандидатстване чрез кредит „Енергийна ефективност”, с който спестявате 20% от стойността на уреда.

Мега Електроникс Пазарджик предлага абонаментна поддръжка на климатици и съоръжения от подобен тип на фирми, ведомства, както и домакинства в град Пазарджик и покрива регионално гр. Ихтиман, гр. Копривщица, гр. Панагюрище, гр. Самболийски, гр. Долна баня, гр. Перущица, гр. Кричим, гр. Велинград, гр. Септември, гр. Костенец и околията им. Разполагаме с една сервизна група, която е изградена от специалисти, притежаващи дългогодишен опит в инсталирането и сервизирането на климатична техника. В отношенията си с клиентите ние залагаме на качество и коректно дългосрочно партньорство.

Форма за контакти