Индивидуално обслужване
0700 80 006

Обединение в хладилните решения - ZANOTTI и DAIKIN

Публикувано на 02/08/2020

През 2016 г. Daikin придобива Zanotti с което разширява продуктовата си гама, като същевременно продължава да утвърждава пазарната си позиция като производител на климатични и хладилни системи. И вече може да предлага разнообразна продуктова линия за всички аспекти на хладилната техника, които започват от оборудване, използвано при производството на хранителни продукти и транспортирането им (сухопътни превози) до решенията, използвани от търговците на дребно.

Търговската гама на Zanotti включва богат набор от агрегати, използвани за замразяване в ресторанти, супермаркети и дистрибуторски центрове.
Предлагат се специални системи за обработка на въздуха за зреене на колбаси и сирена, за съхранение и избистряне на вино, охлаждане на силози за зърно и семена.
Заедно с търговската продуктова гама, Zanotti разполага с пълна гама решения за хладилен превоз и промишлено замразяване за приложения като хранително-вкусовата промишленост, стерилни помещения, ледени пързалки и т.н.

Zanotti произвежда широка гама от стационарни хладилни
системи, която  включва:

  • Решения в моноблок и сплит конструкции за всякакви мощности
  • Компресорно-кондензаторни агрегати и централи за един или много консуматори.

Тези системи се използват в ресторанти, супер- и хипермаркети, хранителни магазини, дистрибуторски центрове и предприятия за преработка на свежи храни.

zanotti interior
zanotti by daikin
Ще се радваме, ако потърсите връзка със служителите в нашите филиали

други публикации

Call Now Button