0 700 80 006

Магазин за Климатици във Видин

Магазина на фирма Мега електроникс-АП ООД за климатици в град Видин се намира на ул.Цар Симеон Велики 85.В него можете да получите компетентна консултация за всички марки и модели   климатици,както и да получите отговор на въпроси свързани с климатичната техника. Кoнсултантите ни са млади,интелигентни и с дългогодишен опит в сферата на климатичната техника.

Ние предлагаме голямо разнообразие от климатични системи, като: Fujitsu General, Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Panasonic , Toshiba, Sharp, LG, Hitachi, Samsung, Midea, Hisense, Nippon, Osaka, Carrier, Treo.Поддържаме техника на склад в град Видин,а при заявки на по-големи количества извършваме бърза и безплатна доставка до адрес на клиента. Консултантите ни в офис Видин могат да ви изготвят проекти за VRV,VRF и вентилациони системи, както и пълното им изпълнение и поддръжка на обекта.

Мегаелектроникс-АП-офис Видин предлага всички услуги свързани с климатичната техника - доставка, монтаж, гаранционно и извънгаранционно обслужване. Предлагаме и абонаментна поддръжка на климатици и съоръжения от подобен тип на фирми, ведомства,както и домакинства в град Видин.

Магазин Видин В магазина ни в град Видин можете да закупите климатик от всякакъв тип (високостенен, таванно-подов, подов, канален, колонен) на лизингов принцип,като нашите консултанти ще ви изготвят план подходящ за вашите нужди чрез предлаганите продукти от нашите партньоти- „ТИ БИ АЙ Банк”, „БНП Париба Лични Финанси” или „Уникредит кънсюмър файненс”. При нас можете дакандидатствате и за кредит „Енергийна ефективност” чрез,който спестявате 20% от стойността на уреда. Разполагаме с 2 сервизни групи изградени от специалисти притежаващи дългогодишен опит в инсталирането и сервизирането на климатична техника. Предлагаме ,както климатична техника на краен клиент, така и продажба на едрови партньори в региона на преференциални цени с фиксирани търговски отстъпки.

В отношеията си с клиентите фирмата залага на качество и коректно дългосрочно партньорство.

Контакти за едрови партньори и клиенти:

гр. Видин, ул.Цар Симеон Велики 85
Тел.: 094/606476
Е-mail: office_vidin@megaelectronics.bg