0 700 80 006

Магазин за Климатици във Велико Търново

Магазина на фирма Мегаелекторникс-АП ООД в град Велико Търново се намира на ул. Полтава 3. Екипа ни е изграден от млади,интелигентни хора с иновативно мислене.При нас можете да получите пълна консултация при избора си на климатик от всякакъв тип (високостенен,подов,таванно-подов,канален,колонен,касетъчен). Ние предлагаме пълен набор от услуги свързани с климатичната техника,като доставка,монтаж, гаранционно и извънгаранционно обслужване.

Предлагаме също така и абонаментна поддръжка на климатици и съоръжения от подобен тип на фирми,ведомства и домакинства в град Велико Търново и региона.

Магазин Велико Търново При нас можете да намерите климатични системи от водещи производители,като: Fujitsu General, Daikin, Mitsubishi   Electric, Mitsubishi Heavy, Panasonic , Toshiba ,Sharp ,LG ,Hitachi ,Samsung,Midea , Hisense ,Nippon ,Osaka ,Carrier ,Treo,подходящи за помещения с различен обем и специфичност,като например жилища,офиси,промишлени цехове, магазини,ресторанти,сървърни помещения и други.Ние поддържаме техника на склад в град Велико Търново,а при заявка на по-големи количества извършваме бърза и безплатна доставка до адрес на клиента.

Магазин Велико Търново Нашите консултанти могат да ви съдействат за покупка на лизингов принцип ,като ви изготвят план подходящ за вашите нужди чрез продуктите на нашите патрньори „ТИ БИ АЙ Банк”, „БНП Париба Лични Финанси” или „Уникредит кънсюмър файненс”.При нас можете да получите пълна консултация и изготвянето на пълния набор документи за да кандидатствате за кредит „Енергийна ефективност”, чрез който вие спестявате 20% от стойността на уреда.


Магазин Велико Търново  Мегаелектроникс-АП ООД-офис Велико Търново разполага с 3 сервизни екипа изградени от специалисти с дългогодишен опит в инсталирането и сервизирането на климатична техника,снабдени с пълен комплект професионално обурудване.Ние предлагаме,както климатична техника на краен клиент,така и на едрови партньори в региона на преференциални цени с фиксирана отстъпка. Нашите консултанти могат да ви изготвят пълни проекти за VRV,VRF и вентилационни системи и да бъдат изпълнени на обект.

Офиса ни в град Велико Търново покрива  регионално и гр.Горна Оряховица,гр.Лясковец,гр.Елена и региона.
В отношенията си с клиентите фирмата залага на качеството и коректното дългосрочно партньорство.

Контакти за едрови партньори и клиенти:

гр. Велико Търново, ул. Полтава 3
Тел.: 062/690095
Моб.: 0895/561319
е-mail: office_vt@megaelectronics.bg