0 700 80 006

Магазин за Климатици в София кв. Люлин

Магазин за Климатици в София кв. Люлин

Магазинът се намира в ж.к. Люлин 7, бл. 752.

Заповядайте при нас, където ще получите пълна консултация, относно Вашите интереси, свързани с климатичната техника, която предлагаме. Фирмата ни е доказана в бранша, като с течение на годините името ни се превърна в синоним на качествено и бързо обслужване, на коректни партньорства и изгодни цени за клиентите. Ние държим на изградените с нашите потребители трайни партньорски отношения, и се стремим към задоволяване на всички интереси, които припокриват модерния и динамичен пазар в България. В работата си на първо място поставяме клиента, като приоритет за нас е ефективното изпълнение на възложените ни задачи.

Екипът ни е изгараден от млади, компетентни специалисти с иновативно мислене и опит в сферата на климатичната техника. При нас може да се доверите изцяло при избора си при покупката на климатик от всякакъв тип (високостенен, подов, колонен, канален, касетъчни климатични системи), като може да ползвате пълният пакет допълнителни услуги, които фирмата предлага във всички наши офиси в цялата страна - доставка, монтаж, гаранционно и извънгаранционно обслужване за вашия климатик. При нас може да получите отговори по всякакви технически въпроси свързани с климатичната техника, както и относно определени модели на водещите производители, отзиви и професионално мнение.

Тук може да се обърнете към наш специалист-консултант на климатична техника, който ще Ви предложи както климатик подходящ като клас, тип, марка и функции за вашите нужди, така може да Ви консултира и да съдейства при покупка на лизингов принцип, като Ви изготви план подходящ за вас чрез предлаганите продукти от партньорите ни - „ТИ БИ АЙ Банк”, „БНП Париба Лични Финанси” или „Уникредит кънсюмър файненс”, с чиито условия вие ще получите максимално улеснение и преференциi при кредитирането на продукта.

В магазина може да намерите климатични системи от водещите производители като: Daikin, FujitsuGeneral, Mitsubishi Electric, MitsubishiHeavy, Gree,Panasonic, Toshiba, LG, Hitachi, Nippon. Поддържаме техника на склад, а при заявка на по-големи количества или по специфични климатизатори и такива с по- галями мощности извършваме бърза и безплатна доставка до адрес на клиента.

При нас може да получите отговори по всякакви технически въпроси свързани с климатичната техника, както и относно определени модели на водещите производители, отзиви и професионално мнение.

КОНТАКТИ:

гр. София, ж.к. Люлин 7, бл. 752
тел: 089 434 31 50, 02 4178570
email: office_sofia3@megaelectronics.bg

Работно време: Понеделник-Петък 9.00 - 18.00, Събота 10.00-14.00, Неделя: почивен ден