0 700 80 006

Магазин за Климатици в София кв.Манастирски ливади

Магазин за Климатици в София кв.Манастирски ливади

Разширяването на дейността на фирмата ни, както и увеличаването на обема от битови и едрови клиенти, които ни повериха и сервизната дейност по климатичните си инсталации, затвърди необходимостта от отваряне на нов търговски обект на Мегаелектроникс в град София. Магазинът се намира в квартал Манастирски ливади, на улица „Иван Сусанин” 43( наъгъла с булевард Братя Бъкстон).  Дейността на магазина обхваща южните райони на столицата- Борово, Манастирски ливади, Драгалевци, Симеоново, Павлово, Красно село, Стрелбище, Лагера, Хиподрума, Бели брези, Гоце Делчев и др. 

В магазина може да получите точна и изчерпателна информация за предлаганите от нас марки и модели климатични системи. Ще бъдете запознати подробно с политиката на фирмата, текущите промоции и най-новите тенденции при водещите производители на климатична техника.

Климатици София Манастирски ливади В удобно за Вас време извършваме безплатни огледи на помещението и заедно обсъждаме вариантите за монтаж на климатика. Предлаганата от нас климатична техника може да бъде взета на изплащане към банките: „ТИ БИ АЙ Банк”, „БНП Париба Лични Финанси” или „Уникредит кънсюмър файненс”. Нашите консултанти изготвят също така и пълен набор документи чрез,които можете да кандидатствате за кредит „Енергийна ефективност”  с което спестявате 20% от стойността на уреда.

Климатици София Манастирски ливади Екипът ни е съставен от млади, комуникативни служители, с необходимите компетенции и квалификации, за които са важни Вашите идеи и които ще Ви помогнат коректно във Вашия избор. Фирмата ни залага на качественото изпълнение, релизацията на проектите във възможно най-кратки срокове и не на последно място- изгодни цени и условия. Дългогодишният ни опит и нашите дългосрочни отношения с клиентите, ни затвърдиха като една от най-отговорните и надеждни фирми в сферата на климатизацията.

Климатици София Манастирски ливади  Част от предлаганите от нас марки климатици са: Daikin, General Fujitsu, Toshiba, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Panasonic, Hitachi, Gree, Nippon, Treo, Toyotomi, Midea. Освен климатични системи от различен тип, при нас могат да бъдат закупени и камини, соларни системи, бойлери, различни видове печки, конвектори, вентилатори, въздуховоди, въздушни завеси и др. Също така предлагаме изготвяне и осъществяване на проекти за VRV, VRF и вентилационни системи, като тук желанието на клиента е изцяло съобразено с най-изгодните възможни конфигурации.   

Заповядайте на място в магазина за комплексно и отговорно обслужване, в което Вашия топлинен комфорт е приоритет за нас!

КОНТАКТИ:

гр. София, ул. „Иван Сусанин” 43
тел.: 02/ 468 79 47
моб.тел.: 0893 618 978
email: office_sofia2@megaelectronics.bg
Работно време: Понеделник-Петък 9.00 - 18.00, Събота 10.00-14.00, Неделя: почивен ден