0 700 80 006

Магазин за Климатици в София кв.Редута

 

Магазин за Климатици в София кв.Редута

Мегаелектроникс-АП ООД е една от водещите фирми в страната за климатизация и отопление. Към момента имаме собствени магазини в София и няколко областни града в България, както и изградени многобройни партньорски отношения с колеги от цялата страна, които монтират климатична техника, закупена от нас.   Екипите ни са изградени от млади, квалифицирани специалисти, мотивирани за работа и с новаторски подход. Нашите консултанти се съобразяват изцяло с нуждите на клиентите, като ги насочват към подходящите за тях климатични системи.

Ние в Мегаелектроникс ценим и се стремим към коректно и качествено изпълнение на дейностите, като желанията на клиента са с приоритетно значение за нас. Дългогодишният ни опит в бранша и хилядите наши клиенти са доказателство за отговорната ни работа и желанието ни за развитие. През годините Мегаелектроникс АП ООД увеличаваше мрежата си от клиенти, като достигна не малък брой сключени договори за монтаж и поддръжка на климатична инсталация с различни търговски вериги.

 

Магазин София С повишения обем на работа се увеличаваше и екипа.Сега можем да се похвалим с мобилни групи от специалисти - монтажници и техници, чиято численост да е достатъчна и в най-пиковите сезони. Предлаганите марки климатични системи са: Fujitsu General, Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Panasonic, Toshiba, Sharp, LG, Hitachi, Gree, Samsung, Midea, Hisense, Nippon, Osaka, Carrier, Treo и др. За избора на всеки тип климатик може да разчитате на пълната ни гама от сплит системи, многофунционални канални климатици, икономични подови и касетъчни климатици, универсални подово-таванни климатици, както и стенни многоблокови мултисплит системи, многозонови климатични системи - VRV и VRF, системи чилър фанкойл до централни системи за вентилация и климатизация на въздуха.

Магазин София Стоките, които предлагаме могат да бъдат взети на изплащане със стоков кредит към „ТИ БИ АЙ Банк”, „БНП Париба Лични Финанси” или „Уникредит кънсюмър файненс”.  В случай, че изберете енергоспестяващ климатик ще изготвиме за Вас типова оферта за кандидатстване по програмата заенергийна ефективност „REECL“, с което ще спестите 20% от цялата сума. Фирмата ни успешно затваря кръга от услуги, започващи от изготвянето на оферта, съобразена с Вашите нужди, продажба, доставка, инсталация на уредите и последващо гаранционно и извънгаранционно обслужване.

Магазин София Мобилните ни екипи за град София включват общо 12 човека- техници с дългогодишен опит в сферата на климатизацията. При нас от изключителна важност са качествената работа, отговорните и стабилни отношения, и изгодните ценови условия за потребителите.  Служителите ни са сертифицирани за работа с техника на водещи производители, като два пъти годишно посещават квалификационни курсове за усвояване на иновациите в бранша. Работим както с битови клиенти, така и с едрови партньори, с които сме постигнали стабилни и коректни бизнес отношения в условията на изгодни търговски отстъпки. 

Ако желаете да получите обстойна и качествена консултация, свързана с желания от Вас топлинен комфорт, искате бърза доставка и изгодни ценови условия, заповядайте при нас!

КОНТАКТИ:

гр. София, ул. „Атанас Узунов” 14
тел.: 02/ 421 95 77
моб.тел.: 0889 347 407
email: office@megaelectronics.bg
Работно време: Понеделник-Петък 9.00 - 18.00, Събота 10.00-14.00, Неделя: почивен ден