0 700 80 006

Централен Сервиз

Мегаелектроникс-АП ООД разполага със собствена сервизна база, където се извършват ремонтните дейности на всичките ни климатични системи. В сервиза има презентационна стая, където могат да бъдат разгледани и нови модели климатици. Ръководител на сервизните дейности е главен сервизен техник със съответните квалификации:  
  • Сертификат за работа с фреони
  • Сертификат за цветно заваряване
  • Сертификат за термопомпени сисеми Therma V от LG
  • Сертификат за сервизна дейност от Panasonic

service Разполагаме с четири монтажни и сервизни групи, всяка група с по двама души, като всички служители са квалифицирани и с дългогодишен опит в сферата на климатизацията.Сервизираме климатични системи на водещи марки производители(Daikin,Fujitsu General,Mitsubishi Electric,Mitsubishi Heavy industries,Midea,Kobe,Nippon,Daikin Altherma-термопомпена система,Panasonic,Toshibaи много други) като дейността ни е с гарантирано качество и отговорност към поетите ангажименти. Извършваме както гаранционно, така и извънгаранционно отремонтирване на техника.

service Клиентите ни получават гаранция за спазване на сроковете, като сервизирането се осъществява качествено и отговорно. На място при нас можете да получите консултация по всички въпроси, свързани с климатичните системи. В работата си залагаме на качествено изпълнение в кратки срокове и изгодни условия за клиентите. Държим на коректните взаимоотношения и се отнасяме сериозно към работата си.Мегаелектроникс е една от водещите фирми на българския пазар за климатични системи, и сервизирането им е тясно свързано с процеса ни на работа.


service Ремонти на климатици можете да видите тук  
Също така на нашия интернет магазин можета да закупите всички тези видове климатици във удобно за вас време и начин на плащане.
Повече за сертификатите свързани с климатичната техника можете да видите тук.
Референции от за вече изградени проекти по климатизация можете да намерите тук.

 

Фирмата има честа да един от водещите представители за климатици Daikin ,Климатици Panasonic,Клиаматици Fujitsu и Климатици Mitsubishi.


Сервизът се намира на адрес:
гр. София, ул.”Владайска река” 8
Работно време:
Понеделник-Петък: 09:00- 17:00 часа
тел.: 02/4177912
моб. тел.: 0893 645 726;
Email:service@megaelectronics.bg