0 700 80 006

Магазин в Русе

Магазина ни в град Русе се намира на ул.Плиска 2.Изгараден е от млади, компетентни специалисти с иновативно мислене и дългогодишен опит в сферата на климатичната техника. Предлагаме всички видове услуги свързани с климатичната техника,като консултиране,доставка,монтаж и сервизно обслужване на всички марки климатици. Изготвяме проекти за VRV,VRF и вентилационни системи.Работим с климатици за различни помещения с различна сложност и обем,например жилища,офиси,промишлени цехове,магазини,ресторанти,сървърни помещния и други. Предлагаме още и абонаментно сервизно обслужване.

магазин Русе Ние предлагаме голямо разнообразие от марки и модели климатици на водещи производители,като Daikin,Panasonic,Mitsubishi,Fujitsu General,Toshiba,Samsung,LG,Midea, Osaka,Treo,Nippon,Hitachi и Haier,които са създадени по най-съвременни технологии осигурявайки висока ефективност и икономичност на добри цени. Изпълняваме поръчки,както в град Русе,така и в Тутракан,Разград,Силистра,Дулово, Кубрат и във виски села около тези градове.

Климатици Русе Нашите консултанти могат да ви съдействат за покупка на лизингов принцип ,като ви изготвят план подходящ за вашите нужди чрезпродуктите на нашите патрньори- „ТИ БИ АЙ Банк”, „БНП Париба Лични Финанси” или „Уникредит кънсюмър файненс”.При нас можете да получите пълна консултация и изготвянето на пълния набор документи за да кандидатствате за кредит „Енергийна ефективност”,чрез който вие спестявате 20% от стойността на уреда. Мегаелектроникс-АП ООД-офис Русе разполага с 1 сервизен екип изграден от специалисти с дългогодишен опит в инсталирането и сервизирането на климатична техника,снабдени с пълен комплект професионално обурудване.Ние предлагаме,както климатична техника на краен клиент,така и на едрови партньори в региона на преференциални цени с фиксирана отстъпка.

В отношенията си с клиентите фирмата залага на качеството и коректното дългосрочно партньорство.

Контакти:

гр. Русе, ул.Плиска 2
Моб.:0893645720
Email: office_ruse@megaelectronics.bg