0 700 80 006

Магазин за Климатици в Пловдив

Магазинът ни в Пловдив се намира на ул.”Христо Ботев” 138. Предлаганите марки климатични системи при нас са: Fujitsu General, Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Panasonic, Toshiba, Sharp, LG, Hitachi, Gree, Samsung, Midea, Hisense, Nippon, Osaka, Carrier, Treo.Ние поемаме гаранцията на тези марки климатични системи, като освен това извършваме и извънгаранционно обслужване. На място в магазина може да разгледате повечето модели на най- масовите марки, като подробно ще бъдете запознати с техните параметри и екстрите, с които разполагат.

Предлагаме както стенни климатици, така и подови, таванно-подови, касетъчни, канални, колонни и др.  Поддържаме техника на склад, като при заявка на големи количества доставката е бърза и безплатна.   Екипите ни за град Пловдив са съставени от опитни специалисти, които извършват компетентни консултации при избора на всякакъв вид климатична техника.

Plovdiv Office Заповядайте при нас, за да бъдете запознати с най-новите модели климатични системи и най-изгодните оферти за качествена климатизация. Има възможност за закупуването на техника на лизинг, като кандидатстването става на място в магазина, само срещу лична карта. Наши кредитни партньори са „ТИ БИ АЙ Банк”, „БНП Париба Лични Финанси” или „Уникредит кънсюмър файненс”. При нас можете да получите пълна консултация и изготвянето на пълния набор документи за да кандидатствате за кредит „Енергийна ефективност”, чрез който вие спестявате 20% от стойността на уреда. 

Служителите ни предлагат всички видове услуги, свързани с климатизацията, като доставка, монтаж, сервизно облужване и гаранция. Предлагаме и абонаментна поддръжка на климатици и съоръжения на фирми, ведомства и домакинства в градовете: Пловдив, Асеновград, Чепеларе, Смолян, Първомай, Карлово, Пампорово и околията им. Сервизните групи за Пловдив са 2, като служителите в тях са отговорни и опитни хора, с модерен подход и внимателно отношение към клиентите. През годините, в които сме работили с нашите клиенти, винаги сме се стремили към изгодни условия и качествена техника, като комплексното ни обслужване ни е носило нови и нови доволни потребители, които и до днес ни се доверяват при избора си на фирма за климатизация. 

Plovdiv Office В магазина ни изготвяме и изпълняваме проекти за VRV , VRF и вентилационни системи. Работим както с крайни клиенти, така и с едрови партньори, за които изготвяме преференциални цени и фиксирани търговски отстъпки.  Екипите ни държат на качественото изпълнение на дейностите и на коректното партньорство.

Ако се колебаете какъв точно модел климатична система да изберете, елате при нас в Пловдив, ще бъдете насочени към най-подходящата за Вас и Вашите нужди климатична техника, която ще получите на изключително изгодна цена!

КОНТАКТИ:

гр. Пловдив, ул. „Христо Ботев” 138
тел.: 032/ 517 790
моб.тел.: 0893 618 981, 0893 618 986
email: office_plovdiv@megaelectronics.bg