0 700 80 006

Магазин за Климатици в Плевен

Магазина на фирма Мегаелектроникс-АП ООД в град Плевен се намира на ул.Сан Стефано 29.Изгараден е от млади, компетентни  специалисти с иновативно мислене и дългогодишен опит в сферата на климатичната техника. При нас може да се доверите изцяло при избора си при покупката на климатик от всякакъв тип  (високостенен, подов, колонен, канален, касетъчни климатични системи), като може да ползвате пълният пакет допълнителни услуги, които фирмата предлага във всички наши офиси в цялата страна – доставка, монтаж, гаранционно и извънгаранционно обслужване за вашия климатик. При нас може да получите отговори по всякакви технически въпроси свързани с климатичната техника, както и относно определени модели на водещите производители, отзиви и професионално мнение.

Магазин Плевен Тук може да се обърнете към наш специалист-консултант на климатична техника, който ще Ви предложи както климатик подходящ като клас, тип, марка и функции за вашите нужди, така може да Ви консултира и да съдейства при покупка на лизингов принцип, като Ви изготви план подходящ за вас чрез предлаганите продукти от партньорите ни – „ТИ БИ АЙ Банк”, „БНП Париба Лични Финанси” или „Уникредит кънсюмър файненс”, с чиито условия вие ще получите максимално улеснение и преференций прикредитирането на продукта.

Магазин Плевен При нас може да получите пълна консултация, както и изготвянето на пълния набор от документи за кандидатстване за покупка на климатик чрез кредит „ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ” чрез, който вие спестявате 20% ОТ СТОЙНОСТТА НА УРЕДА   В магазина ни в град Плевен може да намерите климатични системи от водещите производители като: Fujitsu General, Daikin, Mitsubishi   Electric, Mitsubishi Heavy, Panasonic , Toshiba ,Sharp ,LG ,Hitachi ,Samsung,Midea , Hisense ,Nippon ,Osaka ,Carrier ,Treo . Мегаелектроникс – АП ООД поддържа техника на склад в град Плевен, а при заявка на по-големи количества или по специфични климатизатори  и такива с по- галями мощности извършваме бърза и безплатна доставка до адрес на клиента.

При нас може да получите отговори по всякакви технически въпроси свързани с климатичната техника, както и относно определени модели на водещите производители, отзиви и професионално мнение.

Контакти:

гр. Плевен, ул.Сан Стефано 29
Тел.: 064/991720
Моб.: 0893618977
Е-mail: office_pleven@megaelectronics.bg