0 700 80 006

Магазин в Петрич

Магазина на фирма Мегаелекторникс-АП ООД в град Петрич се намира на ул.Христо Ботев 10. Екипа ни е изграден от млади,интелигентни хора с иновативно мислене.При нас можете да получите пълна консултация при избора си на климатик от всякакъв тип (високостенен,подов,таванно-подов,канален,колонен).

Ние предлагаме пълен набор от услуги свързани с климатичната техника,като доставка,монтаж, гаранционно и извънгаранционно обслужване.Предлагаме също така и абонаментна поддръжка на климатици и съоръжения от подобен тип на фирми,ведомства и домакинства в град Петрич и региона.

Магазин Петрич При нас можете да намерите климатични системи от водещи производители,като: Daikin, Panasonic, Mitsubishi, Fujitsu General, Toshiba, Samsung, LG,Midea, Osaka, Treo,Nippon, Hitachi и Haier,подходящи за помещения с различен обем и специфичност,като например жилища,офиси,промишлени цехове, магазини,ресторанти,сървърни помещения и други.Ние поддържаме техника на склад в град Петрич ,а при заявка на по-големи количества извършваме бърза и безплатна доставка до адрес на клиента. Нашите консултанти могат да ви съдействат за покупка на лизингов принцип ,като ви изготвят план подходящ за вашите нужди чрез продуктите на нашите патрньори- „ТИ БИ АЙ Банк”, „БНП Париба Лични Финанси” или „Уникредит кънсюмър файненс”.

Климатици Петрич При нас можете да получите пълна консултация и изготвянето на пълния набор документи за да кандидатствате за кредит  „Енергийна ефективност”,чрез който вие спестявате 20% от стойността на уреда. Мегаелектроникс-АП ООД-офис Петрич разполага с 1 сервизен екип изграден от специалисти с дългогодишен опит в инсталирането и сервизирането на климатична техника,снабдени с пълен комплект професионално обурудване.Ние предлагаме,както климатична техника на краен клиент,така и на едрови партньори в региона на преференциални цени с фиксирана отстъпка.

Нашите консултанти могат да ви изготвят пълни проекти за VRV,VRF и вентилационни системи и да бъдат изпълнени на обект.Офиса ни в град Петрич покрива регионално и гр.Сандански,гр.Мелник,гр.Кресна,гр.Симитли и всички села в региона.

В отношенията си с клиентите фирмата залага на качеството и коректното дългосрочно партньорство.

Контакти за едрови партньори и клиенти:

гр. Петрич, ул.Христо Ботев 10
Моб.: 0876150893, 0884150893, 0893618982
Email:office_petrich@megaelectronics.bg