0 700 80 006

Магазин за Климатици в Пазарджик

Магазина на фирма Мега електроникс-АП ООД за климатици в град Пазарджик се намира на ул.Пловдивска 8.При нас можете да получите отговори на всякакви въпроси от техническо естество свързани с климатичната техника,професионално мнение и отзиви,тъй като екипът ни е изграден от млади,компетентни специалисти с иновативно мислене.

В магазина ни в град Пазарджик можете да получите компетентна консултация при избора си на климатик от всякакъв тип(високостенен, подов,колонен,канален, таванно-подов),както и да ползвате пълния пакет услуги,които предлага фирмата,като доставка,монтаж,гаранционно и извънгаранционно обслужване на вашия климатик.

Pazardzhik OfficeНие разполагаме с голямо разнообразие от климатични системи от водещи производители,като:Fujitsu General, Daikin, Mitsubishi   Electric, Mitsubishi Heavy, Panasonic , Toshiba ,Sharp ,LG ,Hitachi ,Samsung ,Midea , Hisense ,Nippon ,Osaka ,Carrier ,Treo. Ние поддържаме техника на склад в град Пазарджик,а при заявка на по-големи количества извършваме бърза и безплатна доставка до адреса на клиента. Мега електроникс-АП-офис Пазарджик предлага изготвяне на проекти за VRV,VRF и ветилационни системи,както и пълното им изпълнение-производство,доставка,монтаж, гаранционно и извънгаранционно обслужване.

Pazardzhik OfficeНие предлагаме ,както климатична техника на краен клиент,така и на едрови партньори в региона на преференциална цени с фиксирана търговска отстъпка. Консултантите ни в офис Пазарджик могат да ви съдействат за покупка и на лизингов принцип,като ви изготвят план подходящ за вашите нужди чрез предлаганите продукти от нашите партньори-„ТИ БИ АЙ Банк”, „БНП Париба Лични Финанси” или „Уникредит кънсюмър файненс”.При нас може да получите още пълна консултация,както и изготвяне на пълен набор документи за кандидатстване  чрез кредит „Енергийна ефективност” чрез,който вие спестявате 20% от стойността на уреда.  

Pazardzhik OfficeМега електроникс-АП ООД-офис Пазарджик предлага абонаментна поддръжка на климатици и съоръжения от подобен тип на фирми,ведомства ,както и домакинства в град Пазарджик,както и покрива регионално гр.Ихтиман, гр.Копривщица, гр.Панагюрище, гр.Самболийски, гр.Долнабаня, гр.Перущица, гр.Кричим, гр.Велинград, гр.Септември, гр.Костенец и околията им. Разполагаме с една сервизна група,който е изградена от специалисти притежаващи дългогодишен опит в инсталирането и сервизирането на климатична техника. В отношенията си с клиентите  ние залагаме на качество и коректно дългосрочно партньорство.  

КОНТАКТИ:

гр. Пазарджик, ул.Пловдивска 8  
Моб.: 0898 776124
Email: office_pz@megaelectronics.bg
Контакти за едрови партньори и клиенти: Тел.: 034/910299