0 700 80 006

Магазин за Климатици в Дупница

Отвори врати и Магазина ни за климатици в град Дупница който намира на ул.Патриярх Евтимий 13 .Там ще намерите едни от водещите марки климатици на българския пазар като Дайкин,Фуджитсу,Панасоник,Тошиба както и много други. Предлагаме всички видове услуги свързани с климатичната техника,като консултиране отностно инсталацията и правилния избор на климатик,доставка,монтаж и сервизно обслужване на всички марки климатици. Изготвяме проекти за VRV,VRF и вентилационни системи.Работим с климатици за различни помещения с различна сложност и обем,например жилища,офиси,промишлени цехове,магазини,ресторанти,сървърни помещния и други. Предлагаме още и абонаментно сервизно обслужване и поддръжка на вече съществуващи климатици и климатични инсталации.

 

Daikin Дупница При нас можете да намерите голямо разнообразие от марки и модели климатици на водещи производители,като Daikin,Panasonic,Mitsubishi,Fujitsu General,Toshiba,Samsung,LG,Midea, Osaka,Treo,Nippon,Hitachi и Haier,които са създадени по най-съвременни технологии осигурявайки висока ефективност с енергиен клас А, А+, А++, А+++ и икономичност на добри цени.   Изпълняваме поръчки,както в град Дупница,така и в Благоевград и във виски села около тези градове.

Климатици Дупница Нашите консултант може да ви съдействат за покупка на лизингов принцип ,като ви изготвят план подходящ за вашите нужди чрез продуктите на нашите патрньори- „ТИ БИ АЙ Банк”, „БНП Париба Лични Финанси” или „Уникредит кънсюмър файненс”.При нас можете да получите пълна консултация и изготвянето на пълния набор документи за да кандидатствате за кредит „Енергийна ефективност”,чрез който вие спестявате 20% от стойността на уреда. Мегаелектроникс-АП ООД-офис Дупница разполага с 1 сервизен екип изграден от специалисти с дългогодишен опит в монтирането и сервизирането на климатици,снабдени с пълен комплект професионално обурудване. Ние предлагаме,както климатична техника на краен клиент,така и на едрови партньори в региона на преференциални цени с фиксирана отстъпка. В отношенията си с клиентите фирмата залага на качеството и коректното дългосрочно партньорство.

Контакти:

гр. Дупница, ул.Патриарх Евтимий 13
Моб: 0895/561318
тел:0701/99792
e-mail: office_dupnica@megaelectronics.bg