0 700 80 006

Магазин за Климатици в Бургас

 

Намираме се в град Бургас, на бул.Демокрация 128 , Заповядайте при нас, където ще получите пълна консултация, относно Вашите интереси, свързани с климатичната техника, която предлагаме. Фирмата ни е доказана в бранша, като с течение на годините името ни се превърна в синоним на качествено и бързо обслужване, на коректни партньорства и изгодни цени за клиентите. Ние държим на изградените с нашите потребители трайни партньорски отношения, и се стремим към задоволяване на всички интереси, които припокриват модерния и динамичен пазар в България.  В работата си на първо място поставяме клиента, като приоритет за нас е ефективното изпълнение на възложените ни задачи.

Екипите ни са от млади, иновативно мислещи служители, чието отношение е продиктувано от комплексното и коректно обслужване на пазарните интереси. За района на град Бургас разполагаме с общо 2 сервизни групи, съставени от напълно оборудвани с необходимата техника служители, които са с дългогодишен стаж в сферата на климатизацията. От тях можете да получите качествен съвет за това коя климатична система е най-подходяща за Вас и Вашето помещение. Имате право на безплатен оглед от нас, на който нашите техници ще съобразят максимално всички фактори и ще Ви насочат към правилния за Вас климатик.

 Предлагаме най-различни видове климатици- високостенни, подови, подово-таванни, касетъчни, канални, колонни и др.Голяма част от климатичната техника в Бургас имаме на склад при нас, а при поръчка на по-големи количества извършваме бърза и безплатна доставка. При нас можете да разгледате и да се запознаете с климатични системи от най-продаваните марки: Daikin, General Fujitsu, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy Industries, Toshiba, LG, Panasonic, Hitachi, GREE, Fuji Electric, Treo, Toyotomi ,Nippon,   Midea, и др. На място в магазина ще бъдете консултирани относно тези климатични системи, които са подходящи за Вашите нужди, и които най-пълно и качествено ще осигурят Вашият топлинен комфорт. Нашата техника е с впечатляващи нива на енергоспестяване, което Ви гарантира икономично отопление и охлаждане от нас. Ние поемаме гаранционното обслужване на предлаганите от нас артикули, и извършваме и извънгаранционно такова.

 Климатичните системи при нас могат да бъдат взети на лизингов принцип чрез нашите партньори: „ТИ БИ АЙ Банк”, „БНП Париба Лични Финанси” или „Уникредит кънсюмър файненс”. Кандидатстването за това става много лесно и бързо при нас- само срещу лична карта на клиента. Освен това на място в магазина изготвяме пълни проекти за VRV, VRF и вентилационни системи, и осигуряваме пълното им изпълнение-производство,доставка,монтаж, гаранционно и извънгаранционно обслужване. Работим както с крайни клиенти, така и с едрови партньори, с които се стремим към дългосрочни и коректни бизнес отношения. Поставяме техника в жилищни помещения, офиси, магазини, заведения, промишлени цехове, сървърни помещения и много други. В работата си ценим спазване на поетите от нас срокове за изпълнение, качествената работа и изгодните цени, оформени със специални отстъпки за нашите клиенти.  Заповядайте при нас, тук Вас и Вашият топлинен комфорт ще бъдат поставени на първо място!

 

КОНТАКТИ:

Гр. Бургас бул.Демокрация 128 (Лазур бл.128)
моб.тел.: +359 893 618 985
email: office_burgas@megaelectronics.bg