Индивидуално обслужване
0700 80 006

ОВК и Газ Инженеринг

Публикувано на 04/05/2018

Мега Инженеринг е специализирана в отоплението, вентилацията, газ изграждането и електро изграждането.  Тя е подразделение на фирма Мега Електроникс, в следствие от дългогодишния опит в дейността. Инженеринговата дейност на Мега Инженеринг ни позволява да изграждаме всякакъв тип системи за отопление, централна климатизация, газ изграждане и вентилация, както за битови нужди – жилищни сгради и еднофамилни къщи, така и административни сгради и ведомства, бизнес сгради с офис помещения, хотели,  сгради за обществени нужди – детски градини, училища и болници, сгради свързани със държавната администрация.

Мега Инженеринг изгражда системи за централна климатизация и отопление с Чилър съоръжения и Термопомпемпени системи  –  вода – въздух от типа „сплит системи” с вътрешно и външно тяло, както и термопомпени системи от тип „Моноблок”. Този тип оборудване захранва изградени вътрешни водни системи – затворен тип. Фирмата изгражда и подменя инсталации  – системи за парно на училища, детски градини и държавни учреждения

Успешно доставя и монтира годишно над 300 пелетни котли и котли на твърдо гориво, газови котли, както и камини  – пелетни и на дърва с водни ризи, както и прилежащата инсталация към тях. Предлаганото оборудване е от производители с доказано качество в бранша.

Към сайта на Мега Инженеринг!

Ще се радваме, ако потърсите връзка със служителите в нашите филиали

други публикации

Call Now Button