Индивидуално обслужване
0700 80 006

МЕГА ЕЛЕКТРОНИКС ДУПНИЦА С НОВА ВИЗИЯ

Публикувано на 06/06/2024

Заповядайте в изцяло обновеният ни магазин в гр. Дупница!

Ще ни откриете на ул. „Патриарх Евтимий“ 13.

При нас ще намерите всичко свързано с климатизацията, вентилацията, отоплението и газификацията, както на жилищни помещения и сгради, така и на индустриални.

Ние залагаме на качеството и надежността като предлагаме техника на световноизвестните лидери в бранша VIESSMANN, DAIKIN, FUJITSU GENERAL, INVENTOR, MITSUBISHI HEAVY, GREE, CARRIER, TOSHIBA, PANASONIC, IMMERGAS, BOSCH, REHAU, OVENTROP, DANVEX, UTEK, EMTAS, CETIN, KLEPSAN, AIRONN, PITSAN и др.

Нашият екип осигурява цялостен процес - от насоките за избор на подходящо решение за индивидуалния случай, прецизирането и/или проектирането, доставката, инсталацията и пускането в експлоатация - до гаранционното и извънгаранционното обслужване и поддръжка на съответното оборудване.

При нас имате възможност да закупите необходимата Ви техника на лизинг чрез нашите кредитни партньори: "БАНКА ДСК", "tbi bank", "ПБ ЛИЧНИ ФИНАНСИ BY POSTBANK" и "УНИKРЕДИТ КЪНСЮМЪР ФАЙНЕНСИНГ". Кандидатстването става бързо и лесно на място в магазина, само срещу лична карта, а одобрението и подписването на договора отнема едва няколко минути.

Ние работим както с крайни клиенти, така и с едрови партньори, за които изготвяме преференциални цени и фиксирани търговски отстъпки, като залагаме на качественото изпълнение на дейностите и на коректното партньорство.

Ще се радваме, ако потърсите връзка със служителите в нашите филиали

други публикации

Call Now Button